Sort/hvid printere

Miljøvenlige sort/hvid printere

De moderne sort/hvid printere er miljørigtige; de bruger ikke særlig meget strøm, varmer hurtigt op og printer hurtigt. De har naturligvis også en strømbesparende dvaletilstand, og samlet set bruger nye sort/hvid printere mindre energi og giver dermed lavere driftsomkostninger. I forhold til blækpatroner er der også forbedret ydelse i forhold til tidligere.

Mange printopgaver kan fint klares med en hurtig sort/hvid printer – og hvis der skal farver på tilbud, ordrebekræftelser, fakturaer og rapporter, kan de printes på fortrykt papir.

Sort/hvid printer fra Lexmark

Sort/hvid printere til alle kontormiljøer

Hos Copycolor finder du sort/hvide printere til alle kontormiljøer. Sort/hvid printere er rettet mod mindre kontormiljøer med modeller til alt fra 1 til 30 brugere. I vores brede udvalg finder du sort/hvid printere til netop dit behov, uanset om dit fokus er på høj hastighed, lave printomkostninger, støjsvaghed og/eller kompatibilitet. Nogle maskiner udskriver udelukkende fra Office pakken, mens andre printere er kompatible med alle softwareprogrammer. Du kan også finde sort/hvid printere, der kan printe på A3.

OKI er en af de førende leverandører, hvis du skal bruge en ny sort/hvid printer. OKI er kendt for sit store udvalg af kompakte sort/hvid printere, velegnet til små og mellemstore kontormiljøer. OKI byder også på multifunktionelle maskiner med både sort/hvid printer, farveprinter, scanning og kopiering i en og samme model.

Suppler med sort/hvid printere

Store virksomheder har ofte printere stående flere steder, og for dem er det en fordel at investere i lokale og kompakte sort/hvid printere som supplement til de store, multifunktionelle kopimaskiner. Har man flere printere i huset, er der mange penge at spare med FollowMe print, hvor man kan tilkalde sit print til den nærmeste maskine. Det betyder, at printeren ikke bliver en flaskehals, at man undgår uafhentede prints, og at vigtige dokumenter ikke kan havne i de forkerte hænder ved en fejl.

Der er stor forskel på hastighederne på nye sort/hvid printere, både i forhold til opvarmningstiden og udskrivningstiden. Store, multifunktionelle maskiner kan udskrive mange sider i minuttet, men kan være længe om at gå i gang, og derfor vil medarbejderne ofte sætte stor pris på lokale sort/hvid printere placeret rundt omkring i huset.

CopyColors Tryghedsgaranti 

  • Vores kopimaskiner er altid teknisk tidssvarende. 
  • Vi ombytter kopimaskiner uden diskussion indenfor de første tre måneder, hvis du ikke er tilfreds.
  • Vi tilbyder landsdækkende service indenfor kun seks arbejdstimer ved driftsstop.

Læs mere om vores tryghedsgaranti