Sort/hvid printer

Miljøvenlig sort/hvid printer

Med en moderne sort/hvid printer får du en miljørigtig maskine. De nye modeller bruger meget lidt strøm, varmer hurtigt op, printer hurtigt ud og har en strømbesparende dvaletilstand. Når det gælder blækpatroner, er ydelsen også forbedret. Samlet set medfører en ny sort/hvid printer, at der bliver brugt mindre energi, hvilket giver lavere driftsomkostninger.

Mange printopgaver klares fint med en hurtig sort/hvid printer; tilbud, ordrebekræftelser, fakturaer og rapporter kan printes på fortrykt papir, hvis der skal være farver på.

En sort/hvid printer til alle kontormiljøer

Hos Copycolor finder du en sort/hvid printer til alle kontormiljøer. En sort/hvid printer er målrettet mindre kontormiljøer med modeller tilpasset alt fra 1 til 30 brugere.

I vores brede udvalg finder du en sort/hvid printer, der matcher dine behov, uanset om dit fokus er lave printomkostninger, høj hastighed, støjsvaghed og/eller kompatibilitet.

Nogle maskiner udskriver fra Office pakken, mens andre er kompatible med alle softwareprogrammer. Du kan også finde en sort/hvid printer, der giver mulighed for print på A3.

Sort/hvid printer

Skal du bruge en ny sort/hvid printer, er OKI én af de førende leverandører. Det japanske firma er kendt for sine kompakte kopimaskiner og sit store udvalg af sort/hvide printere, der er velegnede til små og mellemstore kontormiljøer. OKI leverer også multifunktionelle løsninger, med sort/hvid printer, farveprinter, kopiering og scanning i én model.

Suppler med en sort/hvid printer

Store virksomheder, der har printere flere steder, kan med fordel investere i en sort/hvid printer til at supplere de multifunktionelle kopimaskiner. Med flere printere i huset kan man spare mange penge med FollowMe print, hvor man tilkalder sit print til netop den maskine, man står ved. Hermed er maskinen ikke en flaskehals, og der ligger ikke uafhentede prints rundt omkring. Samtidig undgår man, at vigtige dokumenter ved en fejl havner i hænderne på de forkerte.

Der er stor forskel på hastigheder på en ny sort/hvid printer – det gælder både opvarmningstiden og udskrivningstiden. En stor multifunktionel maskine kan udskrive mange sider i minuttet, men kan være længe om at gå i gang. Derfor vil medarbejderne ofte sætte stor pris på “deres egen” kompakte sort/hvid printer.

En ny sort/hvid printer fra Copycolor er altid teknisk tidssvarende – vi ombytter uden diskussion indenfor de første tre måneder, hvis du ikke er tilfreds. Vi tilbyder landsdækkende service indenfor kun seks arbejdstimer ved driftsstop.

Kontakt os

Hos Copycolor får du en sort/hvid printer, præcis som du vil have den, og som passer til jeres behov. Vi leaser, sælger, leverer og servicerer kontormaskiner i hele landet, og kan være fremme lynhurtigt, hvis du har problemer med driften af en maskine, leaset eller købt hos os.

Kontakt os allerede i dag på telefon 78 10 77 00, eller send en e-mail på copycolor@copycolor.dk. Vi står parat til at give dig en professionel vurdering af, hvilken maskine der passer bedst til jeres behov og sammensætte et skræddersyet tilbud.