Serviceaftale for printere og kopimaskiner

Landsdækkende support, service og reparation

Copycolor tilbyder support, service og reparation af printere og kopimaskiner i hele landet med eller uden en fast serviceaftale.

Hurtig og kompetent reparation af kopimaskinerne betyder minimal driftstop for dig og din virksomhed. Med professionel reparation af kopimaskinerne sikrer vi din virksomhed originale og driftssikre reservedele samt naturligvis en garanti på det reparerede.

Få et tilbud på en serviceaftale til jeres printer eller kopimaskine allerede i dag.

Undgå reparationer af kopimaskiner med en serviceaftale

I dag er en kopimaskine ofte en del af en samlet løsning, der omfatter kopi, print og scan. Det sparer både plads og penge, men ulempen er, at alle funktionerne bliver ubrugelige, når maskinen går ned.

Der er meget, man selv kan gøre for at undgå reparation af kopimaskiner og printere. En god serviceaftale kan sikre ordentlig vedligeholdelse, hvorved man minimerer risikoen for ubelejlige driftsstop. Med god oplæring, support og en ansvarlig superbruger, kan man slippe for jævnlig reparation af kopimaskiner og printere.

Hvis uheldet skulle være ude, så tilbyder Copycolor i Glostrup support, service og reparation af printere og kopimaskiner i hele landet – og ved driftsstop rykker vi ud inden for seks arbejdstimer.

Læs mere om reparation af kopimaskiner.

Serviceaftale til printere, kopimaskiner og multifunktionsmaskiner via CopyColor

Undgå nedetid og spildtid med en fast serviceaftale.

Serviceaftale inklusiv reparation af kopimaskiner og printere

Copycolor leverer blandt andet multifunktionsmaskiner, kopimaskiner og printere fra Triumph-Adler, Lexmark, Canon, OKI og Olivetti. Du er derfor sikker på at få en teknisk tidssvarende maskine fra os, og vi ombytter uden diskussion inden for de første tre måneder, hvis du ikke er tilfreds.

Multifunktionsmaskiner er praktiske, men ulempen ved dem er, at alle funktionerne bliver ubrugelige, når maskinen går ned.

Vi opfordrer derfor altid til, at du og din virksomhed gør, hvad I kan for at undgå reparation af kopimaskinerne og printerne. Det kan eksempelvis være en god serviceaftale, der begrænser risikoen for ubelejlige driftsstop.

Vi tilbyder ligeledes god oplæring, support og uddanner gerne en ansvarlig superbruger hos jer, således at I slipper for unødig reparation af jeres kopimaskiner og printere. Da vi har vores egen serviceafdeling, har vi lige så meget interesse som dig i at undgå reparation af kopimaskinerne i din virksomhed.

Indgå en serviceaftale inklusiv toner til kopimaskinen og printeren – så kører de hele tiden

Det er ikke altid nemt at holde styr på restmængden af toner i printeren eller kopimaskinen. Med en serviceaftale holder Copycolor automatisk styr på om maskinen er ved at løbe tør. Vi sørger for at I har en ny toner til jeres printer eller kopimaskine inden katastrofen indtræffer, og sikrer din virksomhed mod unødvendige driftstop og irriterende ventetider.

Ud over at levere toner til printeren og printeren udfører vi også servicering af maskinen i henhold til fabrikanternes anbefalinger. Vi holder ganske enkelt styr på det hele, du skal blot trykke “print”.

Toner til printere, kopimaskiner og multifunktionsmaskiner via CopyColor

Med i serviceaftalen følger CopyColors Tryghedsgaranti:

Ombytningsret i hele service / leasingperioden

Er I ikke tilfredse med maskinen, eller er der for mange driftstop, så bytter vi til en tilsvarende maskine uden spørgsmål.

Teknologisikring, så din maskine altid er optimalt opdateret til den bedste pris

Med vores tryghedsaftale er I sikret, at I altid har en opdateret maskine – og til den bedste pris.