Reparation af printer

Oplev markedets måske hurtigste og mest professionelle reparation af printere. Har du driftsstop, og bestiller du reparation af printeren hos CopyColor, er vi hos dig indenfor 6 arbejdstimer.

Vi skaber os straks et overblik over opgavens omfang og påbegynder straks fagligt kvalificeret reparation af printeren. Hvis du ønsker det, kan du samtidigt få en professionel vurdering af, om en reparation af printeren er rentabel, eller om en ny løsning vil være et bedre valg.

Altid professionel reparation af printere og kopimaskiner

Hos CopyColor er vi eksperter i reparation af printere og kopimaskiner indenfor alle de førende mærker. Har du driftsstop, finder du ikke en bedre samarbejdspartner og problemløser end CopyColor. Med fare for at du og din virksomhed bliver tilvænnet et ultrahøjt serviceniveau, vil vi gerne byde dig velkommen som kunde hos CopyColor.

Lad os se på opgaven, og give dig og din en kvalificeret og professionel vurdering af maskinens tilstand. Vi vejleder dig gerne i valget mellem reparation af printeren og kopimaskinen eller indkøb af en helt ny maskine.

Vi tror på, at vores kunder kommer igen, hvis vi yder en god service. Derfor tilbyder vi en 100 % tilfredshedsgaranti ved køb nye printere, vi ombytter, uden diskussion, din printer indenfor de første 3 måneder, hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds.

Reparation af printer

Miljøet vinder, når vi udfører reparation af printere og kopimaskiner

Vi ved, at alt for mange maskiner desværre bliver kasseret længe før tid, med miljøet som den store taber. Du får naturligvis altid en professionel vurdering af, om det kan betale sig for dig og din virksomhed at lade os udføre reparation af printeren eller kopimaskinen, inden den kasseres.

Hvis det økonomisk bedst kan betale sig at udføre reparation af printeren, du har stående, bidrager du samtidigt positivt til miljøet, men vælger du at udskifte til en nyere model har vi også en miljørigtig løsning klar. Vi kan nemlig ofte give nyt liv til maskinen og tilfører eventuel ny software, hvis det er hensigtsmæssigt.

Vælger du den løsning, der indebærer en ny maskine til dig, er det en mulighed at vi sælger din brugte løsning videre, og på den måde sikrer maskinen eller reservedelene i endnu længere tid.

Hør alt om vores salg og reparation af printere

Kontakt os i dag, og få svar på alle dine spørgsmål. Ring på 78 10 77 00 eller send os en e-mail på copycolor@copycolor.dk.

Vi har løsningen til dig og din virksomhed.