Reparation af OKI printer

Copy color tilbyder markedets måske hurtigste og mest effektive reparation af OKI printere. Har du en OKI printer, der ikke fungerer efter hensigten eller skal serviceres, er din virksomhed ikke langt fra en professionel samarbejdspartner.

Vi er hos dig indenfor 6 arbejdstimer hvis du får driftstop og påbegynder fagligt kvalificeret reparation af OKI printeren. Med fare for at blive tilvænnet et ultrahøjt serviceniveau, vil vi gerne byde dig velkommen som kunde hos Copy Color.

Professionel reparation af OKI printeren

Vi tilbyder hurtig, billig og effektiv reparation af OKI printeren i din virksomhed. Det er dog ikke ualmindeligt, at det bedre kan betale sig at købe en helt ny maskine. Dermed får du helt ny teknik og funktionalitet med i investeringen.

Vi kan give dig en professionel og pålidelig vurdering af situationen, og vejlede dig i valget mellem reparation af OKI printeren eller indkøb af en ny maskine. Copy Color er den perfekte samarbejdspartner, der altid hjælper dig og din virksomhed i den rigtige retning.

For Copy Color betyder god service, at du som kunde er tilfreds. Derfor tilbyder vi oven i købet 100 % tilfredshedsgaranti ved køb af en ny OKI printer hos Copy Color. Vi ombytter ganske simpelt din OKI printer indenfor de første 3 måneder hvis du ikke er tilfreds.

OKI printer

Bæredygtig reparation af OKI printere eller byt-til-nyt

Kan det økonomisk bedst betale sig at udføre reparation af OKI printeren du har stående, bidrager du samtidigt positivt til miljøet. Vi giver hurtigt nyt liv til maskinen og tilfører eventuel ny software, hvis det er hensigtsmæssigt.

Vælger du løsningen med en ny maskine, kan vi eventuelt sælge din brugte løsning videre, og dermed sikre drift af maskinen i endnu længere tid.

Valget er dit – og CopyColor har løsningen.

Få mere information om Copy Colors reparation af OKI printere

Hvis du kontakter os allerede i dag, kan du få svar på dine spørgsmål. Få gode råd og vejledning på tlf. 78 10 77 00 eller send en e-mail til copycolor@copycolor.dk. Vores hjemmeside indeholder i øvrigt specifikationer og billeder af vores store udvalg.