Reparation af kopimaskiner

Copycolor tilbyder support, service og reparation af kopimaskiner i hele landet.  Hurtig og kompetent reparation af kopimaskinerne betyder minimal driftstop for dig og din virksomhed.

Med professionel reparation af kopimaskinerne sikrer din virksomhed originale og driftssikre reservedele samt naturligvis en garanti på det reparerede. Få et tilbud på reparation af kopimaskiner allerede i dag.

Hurtig reparation af kopimaskiner

Copycolor tilbyder måske markedets hurtigste reparation af kopimaskiner. Ved driftsstop rykker vi ud indenfor seks arbejdstimer, og med mere end 20 års erfaring i værktøjskassen, har vi set og udbedret alle fejl, mangler og skader. Du får derfor besøg af en faguddannet reparatør, der bringer din maskine tilbage til brugbar stand hurtigere end nogen anden.

Serviceaftale inklusiv reparation af kopimaskiner

Copycolor leverer blandt andet multifunktionsmaskiner, kopimaskiner og printere fra Lexmark, TA Triumph-Adler, Canon, OKI og Olivetti. Du er derfor sikker på at få en teknisk tidssvarende maskine fra os, og vi ombytter uden diskussion inden for de første tre måneder, hvis du ikke er tilfreds.

Ulempen ved multifunktionsmaskinerne er, at alle funktionerne bliver ubrugelige, når maskinen går ned.

Vi opfordrer derfor altid til at du og din virksomhed gør hvad I kan for at undgå reparation af kopimaskinerne. Det kan eksempelvis være en god serviceaftale der begrænser risikoen for ubelejlige driftsstop. Vi tilbyder ligeledes god oplæring, support og uddanner gerne en ansvarlig superbruger hos jer således I slippe for unødig reparation af kopimaskinerne.

Da vi har vores egen serviceafdeling, har vi lige så meget interesse som dig i at undgå reparation af kopimaskinerne i din virksomhed.

Reparation af kopimaskiner

Køb af nye eller reparation af kopimaskiner der er utidssvarende?

Udviklingen gør at kopimaskiner kan udføre flere og flere opgaver effektivt, samtidigt med at priserne daler i raskt tempo.. Der er i dag så mange muligheder, at det kan være svært at danne sig overblik. Inden du investerer i en reparation af kopimaskinerne i din virksomhed, kan det derfor være en god idé at danne sig overblik over om jeres behov har ændret sig, og om nye kopimaskiner vil være billigere end reparation af de gamle. Et estimat af hvor mange kopier og print, der laves årligt, er et godt udgangspunkt, når der skal vælges en ny løsning. Valg af papir, toner og blækpatroner har også stor betydning for driftsomkostningerne.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 78 10 77 00, eller send en e-mail på copycolor@copycolor.dk. Vi er parate til at give dig et tilbud på reparation af kopimaskinerne og eventuelt et tilbud på en ny løsning.