Reparation af kopimaskiner

Copycolor tilbyder support, service og reparation af kopimaskiner i hele landet.  Hurtig og kompetent reparation af kopimaskinerne betyder minimal driftstop for dig og din virksomhed.

Med professionel reparation af kopimaskinerne sikrer din virksomhed originale og driftssikre reservedele samt naturligvis en garanti på det reparerede. Få et tilbud på reparation af kopimaskiner allerede i dag.

Hurtig reparation af kopimaskiner

Copycolor tilbyder måske markedets hurtigste reparation af kopimaskiner. Ved driftsstop rykker vi ud indenfor seks arbejdstimer, og med mere end 20 års erfaring i værktøjskassen, har vi set og udbedret alle fejl, mangler og skader. Du får derfor besøg af en faguddannet reparatør, der bringer din maskine tilbage til brugbar stand hurtigere end nogen anden.

Undgå reparation af kopimaskiner med en serviceaftale

I dag er en kopimaskine ofte en del af en samlet løsning, der omfatter print, fax og scan. Det sparer både plads og penge, men ulempen er, at alle funktionerne bliver ubrugelige, når maskinen går ned.

Der er meget, man selv kan gøre for at undgå reparation af kopimaskiner. En god serviceaftale kan sikre ordentlig vedligeholdelse, hvorved man minimerer risikoen for ubelejlige driftsstop. Vi tilbyder desuden god oplæring, support og uddanner gerne en ansvarlig superbruger hos jer, så I slipper for unødig reparation af kopimaskiner.

Copycolor i Glostrup tilbyder support, service og reparation af kopimaskiner i hele landet. Ved driftsstop rykker vi ud indenfor seks arbejdstimer.

Reparation af kopimaskiner

Over 20 år erfaring

Vi leverer multifunktionsmaskiner, kopimaskiner og printere fra bl.a. Develop, Lexmark, TA Triumph-Adler, Canon, OKI og Olivetti. Vores maskiner er altid teknisk tidssvarende, og vi ombytter uden diskussion inden for de første tre måneder, hvis du ikke er tilfreds. Da vi har egen serviceafdeling, har vi lige så meget interesse som dig i at undgå reparation af kopimaskiner.

Vi har over 20 års erfaring i at finde originale løsninger, der svarer til netop jeres behov, og vi giver markedets bedste finansieringstilbud. Vores erfarne medarbejdere hjælper dig til at vælge den optimale løsning, der giver dig maksimal produktivitet og minimale driftsomkostninger, herunder udgifter til reparation af kopimaskiner.

Køb af nye eller reparation af kopimaskiner, der er utidssvarende?

Udviklingen gør at kopimaskiner kan udføre flere og flere opgaver effektivt, samtidigt med at priserne daler i raskt tempo.. Der er i dag så mange muligheder, at det kan være svært at danne sig overblik. Inden du investerer i en reparation af kopimaskinerne i din virksomhed, kan det derfor være en god idé at danne sig overblik over om jeres behov har ændret sig, og om nye kopimaskiner vil være billigere end reparation af de gamle. Et estimat af hvor mange kopier og print, der laves årligt, er et godt udgangspunkt, når der skal vælges en ny løsning. Valg af papir, toner og blækpatroner har også stor betydning for driftsomkostningerne.

Kontakt os allerede i dag på telefon 78 10 77 00, eller send en e-mail på copycolor@copycolor.dk. Vi står klar til at give dig et tilbud på reparation af kopimaskinerne og eventuelt et tilbud på en ny løsning.