Kundelogin  Fjernsupport  Kontakt


Reparation


 

Reparation


Landsdækkende service og reparation

 

Landsdækkende support, service og reparation

Copycolor tilbyder support, service og reparation af kopimaskiner og printere i hele landet, få et tilbud på reparation af kopimaskine eller printer allerede i dag.

  • Copycolor tilbyder måske markedets hurtigste reparation af kopimaskiner og printere- også de mærker vi ikke selv fører.

  • Hurtig og kompetent reparation af kopimaskine og printer betyder minimal driftstop for dig og din virksomhed.

  • Med professionel reparation af kopimaskiner og printere sikrer din virksomhed originale og driftssikre reservedele samt naturligvis en garanti på det reparerede. 

  • Ved driftsstop rykker vi ud indenfor seks arbejdstimer, og med mere end 20 års erfaring i værktøjskassen, har vi set og udbedret alle fejl, mangler og skader. Du får derfor besøg af en faguddannet reparatør, der bringer din maskine tilbage til brugbar stand hurtigere end nogen anden.

 

REPARATION AF KOPIMASKINE/printer eller køb af ny?

Udviklingen gør at kopimaskiner og printere kan udføre flere og flere opgaver effektivt, samtidigt med at priserne daler i raskt tempo.. Der er i dag så mange muligheder, at det kan være svært at danne sig overblik. Inden du investerer i en reparation af kopimaskinerne eller printerne i din virksomhed, kan det derfor være en god idé at danne sig overblik over om jeres behov har ændret sig, og om nye kopimaskiner/printere vil være billigere end reparation af de gamle. Et estimat af hvor mange kopier og print, der laves årligt, er et godt udgangspunkt, når der skal vælges en ny løsning. Valg af papir, toner og blækpatroner har også stor betydning for driftsomkostningerne.

 

Vi er parate til at give dig et tilbud på reparation af dine kopimaskiner/printere og eventuelt et tilbud på en ny løsning.

 

Kontakt os for tilbud 

 

 

Undgå reparationer af kopimaskiner/printere med en serviceaftale

I dag er kopimaskiner og printere ofte en del af en samlet løsning, der omfatter print, fax og scan. Det sparer både plads og penge, men ulempen er, at alle funktionerne bliver ubrugelige, når maskinen går ned.

 

Der er meget, man selv kan gøre for at undgå reparation af kopimaskinen eller printeren. En god serviceaftale kan sikre ordentlig vedligeholdelse, hvorved man minimerer risikoen for ubelejlige driftsstop. Med god oplæring, support og en ansvarlig superbruger, kan man slippe for jævnlig reparation af maskinerne.

Copycolor i Glostrup tilbyder support, service og reparation af kopimaskiner i hele landet. Ved driftsstop rykker vi ud indenfor seks arbejdstimer.

 

Serviceaftale inklusiv reparation af kopimaskine/printer

Copycolor leverer blandt andet multifunktionsmaskiner, kopimaskiner og printere fra TA Triumph-Adler, OKI og Olivetti. Du er derfor sikker på at få en teknisk tidssvarende maskine fra os, og vi ombytter uden diskussion inden for de første tre måneder, hvis du ikke er tilfreds.

Ulempen ved multifunktionsmaskinerne er, at alle funktionerne bliver ubrugelige, når maskinen går ned.

 

Vi opfordrer derfor altid til at du og din virksomhed gør hvad I kan for at undgå reparation af kopimaskinerne og printerne. Det kan eksempelvis være en god serviceaftale der begrænser risikoen for ubelejlige driftsstop. Vi tilbyder ligeledes god oplæring, support og uddanner gerne en ansvarlig superbruger hos jer således I slippe for unødig reparation af kopimaskinerne.

Da vi har vores egen serviceafdeling, har vi lige så meget interesse som dig i at undgå reparation af kopimaskinerne/printerne i din virksomhed.

  

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 

(+45) 78 10 77 00
[email protected]
CVR 39359057

Nordic dealer 2019 copycolor

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 (+45) 78 10 77 00

 [email protected]

 CVR 39359057

 

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn