OKI

OKI printere

OKI printere i mange størrelser

OKI printere kan være tunge og pladskrævende, men de kan også være små og lette, og med en flytbar OKI farveprinter kan du printe fra din bærbare computer, uanset hvor du befinder dig. Hos Copycolor finder du nemt netop den OKI printer, der svarer til dit behov. Vi har et stort udvalg af kompakte OKI maskiner i et robust design, der er perfekt til skrivebordet.

I vores brede udvalg finder du en OKI printer, der matcher dine behov, uanset om du har fokus på fleksibilitet, lave printomkostninger, høj hastighed, støjsvaghed og/eller kompatibilitet. Du kan også finde en OKI farveprinter med mulighed for print på A3.

OKI har 125 års erfaring med dokumentløsninger

Det japanske firma OKI har over 125 års erfaring i at udvikle, producere og – via forhandlere – markedsføre og supportere dokumentløsninger til professionelle brugere i virksomheder og organisationer over hele verden.

OKI er kendt verden over for sine kompakte kopimaskiner og printere, der både er velegnede til mindre virksomheder og små kontormiljøer. Med OKI’s løsninger får du høj hastighed og kvalitet.

OKI leverer også alt-i-én løsninger til små arbejdsgrupper. Med en OKI farveprinter kan du vælge at få alle kernefunktioner i én kompakt model: Udskrivning, scanning, kopiering og fax.

OKI farveprinter

Undgå flaskehalse ved printeren

Printeren udgør ofte en flaskehals på kontoret. Ventetiden opstår, når én stor multifunktionel maskine skal servicere mange medarbejdere, og arbejdstid bliver spildt, når medarbejderne står i kø ved printeren. En stor multifunktionel maskine kan udskrive mange sider i minuttet, men den kan også være længe om at gå i gang. Derfor sætter mange medarbejderne stor pris på “deres egen” kompakte printer.

Store virksomheder, der har printere flere steder, kan med fordel investere i en OKI farveprinter til at supplere de multifunktionelle kopimaskiner. Hermed spares tid og penge på uafhentede prints. Samtidig undgår I, at vigtige dokumenter ved en fejl havner i hænderne på de forkerte.

Genanvendelse af tonerpatroner

OKI er kendt for sin indsamlings- og genbrugsplan, der gavner miljøet og Red Barnet. Når du returnerer de brugte forbrugsstoffer, spares genbrugsstationerne for ekstra affald, og OKI donerer en sum til Red Barnet for hvert ton forbrugsstoffer, de genanvender. Man kan benytte OKIs returkasse, der er designet til et mellemstort til stort forbrug af tonerpatroner. Man kan også portofrit returnere de tomme tonerpatroner i de nyere tonerpatroners emballage.

Kontakt os

Kontakt os for at finde den helt rigtige OKI-maskine til jeres behov. Ring i dag på tlf. 78 10 77 00 eller skriv til os på copycolor@copycolor.dk.