Om CopyColor

Vores mission er ganske enkel: Vi vil implementere kontormaskiner med IT, der dækker virksomhedens behov fuldstændigt og dermed gør dagligdagen nemmere for dig og dine kolleger.

Copycolor blev etableret i april 2000 og er i dag en af Danmarks største Develop, Triumph-Adler, Lexmark, Olivetti og OKI forhandlere. Derudover er vi Canon Gold Partner. Vi lægger vægt på at levere Danmarks bedste service, og ingen kunde er for lille eller for stor.

Med hovedsæde i Glostrup – og med landsdækkende serviceafdeling – har CopyColor for længst manifesteret sig som én af branchens bedste og mest pålidelige leverandører af kopi- og printløsninger.

Vi har i over 20 år leveret kvalitets kopi- og printløsninger til dansk erhvervsliv, og vi har stadig kunder, der har været med helt fra starten. Med markedets bedste teknikere, supportere og specialister ansat kan vi tilbyde Danmarks bedste og hurtigste service.

Vi har altid en ekspert klar til at løse opgaven hos dig.

Multifunktionsmaskiner hos CopyColor i Glostrup

Vi ser os selv som din virksomheds problemknuser.

Uanset hvilken kopimaskine eller printer der kunne, kan eller skal være tale om – så har vi løsningen!

Sikkerhed med en serviceaftale

Hos CopyColor har I mulighed for at tegne en serviceaftale, der betyder, at vi holder øje med jeres maskiners tonerniveau og sørger for, at I aldrig løber tør. Så skal I ikke tænke på det.

Vi oplærer en superbruger hos jer, og med serviceaftalen er I altid sikret den korrekte vedligeholdelse af maskinerne. Skulle uheldet alligevel være ude, inkluderer serviceaftalen landsdækkende support, service og reparation af jeres printere og kopimaskiner inden for 6 arbejdstimer.

Uanset om I køber, lejer eller leaser, ombytter vi som standard og uden diskussion inden for de første tre måneder, hvis I ikke er tilfredse. Og med en serviceaftale gælder jeres ombytningsret i hele service- eller leasingperioden, så I er sikret, hvis jeres behov ændrer sig.

Serviceaftalen inkluderer også vores tryghedsgaranti.

Læs mere om vores serviceaftale.

Reparation af printer
CopyColor blev etableret i år 2000

CopyColor blev etableret i år 2000.

Vi har stadig kunder, der har været med fra starten.

CopyColor er din virksomheds ekstra ressource

Vi lægger vægt på, at dine kopimaskiner og printere skal give mere effektivitet i hverdagen, aldrig det modsatte. CopyColor er til for, at I kan koncentrere jer om jeres kernekompetence.

Danmarks bedste og hurtigste support af kopimaskiner og printere

Derfor har vi Danmarks bedste udrykningsservice. Vi er ganske simpelt hos din virksomhed inden for 6 timer, hvis en printer eller kopimaskine ikke virker, som den skal. Vi sørger for, at I hurtigt er 100 % kørende igen.

Vi tilbyder reparation af kopimaskiner, også de mærker vi ikke selv fører. Tøv ikke med at kontakte os, hvis din kopimaskine eller printer er i stykker. Vores faguddannede serviceteknikere bringer din maskine tilbage til brugbar stand hurtigere end nogen anden.

Vi bytter med et smil i hele den aftalte serviceperiode, hvis I af én eller anden årsag skulle have lyst til at ombytte til en anden kopimaskine. Intet bøvl – kun GOD service.

Ny teknologi og nytænkning – CopyColor har din næste løsning klar

I en verden, hvor der hver dag udvikles nye intelligente funktionaliteter, tilbydes der konstant hurtigere, stærkere og mere effektive løsninger. Kunsten består i, at vælge kvalitetsstærke, økonomiske og fleksible løsninger der kan følge med tiden og din virksomheds behov.

CopyColor sætter en stor ære i altid at levere engageret, profesionel og faglig ekspertise med Danmarks bedste Develop, TA Triumph-Adler, Lexmark, Canon, Olivetti og OKI løsninger. Vi leverer altid teknisk tidssvarende og opdaterede løsninger, der letter dagligdagen i den moderne virksomhed.

CopyColor består af et stærkt hold af erfarne og veluddannede specialister, der er parate til at analysere din virksomheds behov og matche det med markedets bedste og mest fleksible kvalitetsløsninger indenfor print og kopi.

Lad os give dig et bud på den bedste løsning for dig.

CopyColor tekniker

Klar til en bedre løsning?

Lad os give dig et bud på, hvad vi mener er den perfekte løsning for dig.

Tag kontakt til os allerede i dag, og få de rette svar på dine spørgsmål.

Vi er altid klar til at servicere dig på
tlf. 78 10 77 00
eller
copycolor@copycolor.dk.