Olivetti

Olivetti er en italiensk producent af computere, tablets, printere og andre kontorprodukter som regnemaskiner og faxmaskiner.

Olivetti’s Oprindelse

Virksomheden blev grundlagt i 1908 i Ivrea, nær Torino af Camillo Olivetti. Virksomheden blev primært udviklet af hans søn Adriano Olivetti. Den første udenlandske fabrik blev åbnet i 1930, og virksomheden lancerede deres elektriske regnemaskine – Divisumma – i 1948.

Olivetti producerede Italiens første computer, Elea 9003, i 1959 og købte Underwood Typewriter Company samme år. I 1964 solgte selskabet sin elektronikafdeling til det amerikanske selskab General Electric. Afdelingen fortsatte med at udvikle nye edb-produkter på egen hånd, blandt andet Programmar 101, som var den første kommercielt-producerede personlige computer.

Olivetti multifunktions farveprinter

Design – et vigtigt element hos Olivetti

Noget af det som adskiller Olivetti fra andre elektronikvirksomheder er at man fra italienernes side har valgt at fokusere en hel del på designet. Så dygtige var Olivetti, at der i 1952 blev afholdt en udstilling med titlen: ”Olivetti: Design i Industrien” på det verdensberømte Museum of Modern art i New York. I Europa kendte man også godt til Olivetti’s banebrydende design. I 1969 blev en udstilling – monteret af Musée des Arts Decoratifs i Paris – vist i fem forskellige byer.

Olivetti tænker stadig i flere baner end bare designet af deres produkter. Der bliver også lagt stort vægt på det grafiske design af deres markedsføringsmateriale og det arkitektoniske design af deres bygninger.

Køb Olivetti udstyr hos CopyColor

Her hos CopyColor sælger vi mange forskellige Olivetti maskiner – som alle er dækket under vores 3-måneders fortrydelsesgaranti. Er du ikke tilfreds med produktet kan du uden problemer sende det tilbage til os – så sikre er vi på, at du nok skal blive tilfreds.

Vi har med mere end 20 års erfaring brugt meget tid på at finde de bedste producenter af printere, faxmaskiner, scannere m.m. – det er din garanti for at du altid får produkter af den højeste kvalitet, når du køber hos os.

Spørg CopyColor

Lad os tage en snak om, hvilken maskine der passer bedst til jeres behov. Kontakt os i dag på tlf. 78 10 77 00 eller copycolor@copycolor.dk.