OKI

OKIs historie

OKI Electric Industry Co, Ltd – bedre kendt som OKI, OKI Electric eller OKI Group – er et japansk selskab der fremstiller og sælger computerprodukter. OKI har hovedsæde i Tokyo og driver butikker i over 120 lande.

OKI fremstillede den første telefon i Japan i 1881, og har siden da specialiseret sig i telekommunikationsudstyr, informationsprodukter og printere. Printerafdelingen drives gennem OKI data, under navnet OKI. Virksomheden producerer blandt andet printere, faxer og multifunktionsmaskiner.

OKI er blandt andet kendt for sin indsamlings- og genbrugsplan, der blandt andet gavner miljøet. Virksomheden donerer en sum penge til Red Barnet, for hvert ton forbrugsstoffer de genanvender. Ved at returnere de brugte forbrugsstoffer, spares genbrugsstationerne for ekstra affald.

OKI har udviklet et system der gør at man som forbruger enten kan benytte OKIs returkasse – til at sende de brugte tonerpatroner afsted – eller pakke dem ind i nyere tonerpatroners emballage, og sende den portofrit tilbage hvor de kom fra.

Maskiner til mindre virksomheder

OKI leverer maskiner til flere slags behov – fra personlig hjemmebrug til små og mellemstore virksomheder. Det vil sige at man kan finde alt fra små printere der vejer et par kilo – perfekt til hjemmebrug – til større maskiner der passer godt til virksomheder.

OKI maskiner hos CopyColor

Vi har mange forskellige OKI maskiner på lager. I skrivende stund kan vi tilbyde OKI produkter fra disse kategorier:

  • S/H og farveprintere
  • S/H kopimaskiner
  • Farvekopimaskiner
  • Kopimaskine & multifunktionsmaskiner (S/H og farve)
  • Matrixprintere (9 og 24 nåls)

CopyColor tryghedsgaranti

Vi ved at vores kunder altid er tilfredse med vores produkter. Derfor tilbyder vi alle købere en 3-måneders pengene-tilbage-garanti – uden noget bøvl. Samtidig kan vi i forbindelse med en serviceaftale tilbyde landsdækkende service ved driftstop, inden for kun 6 arbejdstimer. Med mere end 18 års specialisterfaring er vi godt klædt på til at hjælpe dig og din virksomhed med alle slags problemer og behov.

Læs mere om vores tryghedsgaranti.

Kontakt os

Kontakt os for en snak om, hvilken maskine der passer bedst til jeres behov – ring på tlf. 78 10 77 00 eller send en mail til copycolor@copycolor.dk.