OKI printer

Find den OKI printer, der passer til din virksomheds behov, her hos Danmarks bedste og mest servicemindede OKI printer forhandler.

Uanset hvilken type OKI printer der passer til din virksomhed, tilbyder Copy Color landets bedste og hurtigste service og reparation. Vi er hos dig inden for 6 arbejdstimer, hvis du får driftstop.

Når du køber din nye OKI printer hos Copy Color

For os betyder god service, at du som kunde er tilfreds. Derfor tilbyder vi 100 % tilfredshedsgaranti ved køb af en ny OKI printer hos Copy Color. Det betyder kort og godt, at vi ombytter din OKI printer indenfor de første 3 måneder, hvis du ikke er tilfreds. Uden diskussion.

Du kan desuden altid være sikker på, at din OKI printer er teknisk tidssvarende og opdateret, når du vælger Copy Color som samarbejdspartner. Vi leverer altid engageret og faglig ekspertise sammen med din nye OKI Printer.

OKI printer

OKI printere til alle typer opgaver

Lad os analysere din virksomheds printer- og kopibehov inden du vælger din OKI printer. Vi har mere end 20 års specialisterfaring med at finde originale og velfungerende løsninger til dansk erhvervsliv, og kan altid tilbyde markedets bedste finansieringstilbud.

Med den rette OKI printer sikrer du din virksomheds printerdrift i mange år i fremtiden, print for print – kopi for kopi. Stabilitet, driftssikkerhed, teknisk perfektion og udsøgt kvalitet, er ord der helt naturligt forbindes med en OKI printer, og i kombination med en stærk samarbejdspartner som Copy Color har du den bedste løsning på markedet.

Hør mere om vores store udvalg i OKI printere

Kontakt os allerede i dag og få svar på dine spørgsmål omkring OKI printere. Vi er altid parate til at servicere dig på telefon 78 10 77 00 eller e-mail copycolor@copycolor.dk. Her på vores hjemmeside kan du også finde specifikationer og billeder af vores OKI printere, ligesom du altid kan bestille tonere, servicebesøg og meget mere.

Lad vores ekspertise komme dig og din virksomhed til gode; vi skaber den bedste løsning for dig.