OKI printer service

Velkommen til Danmarks bedste OKI printer service. Copy Color har mere end 20 års specialisterfaring i originale printerløsninger til dansk erhvervsliv. Med OKI printer service hos Copy Color, er din virksomhed altid driftsklar.

Fra købet af din nye printløsning til reparation af den aldrende printer eller kopimaskine – Copy Color er din professionelle OKI printer servicepartner.

Trygt tryk med OKI printer service fra Copy Color

Et printerdriftstop kan betyde uhensigtsmæssige ekstraopgaver og store økonomiske tab. Til trods for at OKI leverer stabile og ekstremt pålidelige printerløsninger, kan uheldet være ude på det værst tænkelige tidspunkt, i forbindelse med en stor og vigtig printopgave.

Copy Color tilbyder fuld tryghed med Danmarks måske hurtigste OKI printer service. Vi garanterer dig og din virksomhed, at være fremme og påbegynde eventuel reparation indenfor 6 arbejdstimer.

OKI printer

OKI printer service i verdensklasse – også når du køber nyt

Vælger du en af de mange fantastiske OKI-løsninger fra Copy Color følger der mange fordele med i handlen. De bedste priser, professionel vejledning og service i verdensklasse.

Eksempelvis får du 3 måneders fuld tilfredshedsgaranti med din OKI printer service. Det giver dig og virksomheden mulighed for at returnere printeren eller kopimaskinen hvis I, af en eller anden grund, ikke er tilfredse med løsningen.

Vi tror på, at det vigtigste er, at du er tilfreds med os.

Online OKI printer service

Når du har fået installeret én af vores mange eksklusive løsninger, tilbyder vi også en nem og hurtig mulighed for at bestille service og forbrugsstoffer/tonere.

Du er naturligvis altid velkommen til at skrive og ringe til os, men vi har derudover også en 24 timers aktiv online OKI printer service. Herfra kan du altid bestille det du står og mangler til din printer eller kopimaskineløsning, uanset om det er søndag nat eller onsdag formiddag.

Hør nærmere om OKI printer service hos Copy Color

Uanset om du vil købe, bestille eller høre mere om vores professionelle OKI printer service, er du velkommen til at kontakte på telefon +45 78 10 77 00 og via e-mail på copycolor@copycolor.dk.

Copy Color er din personlige vejleder i alt hvad der har med professionelle printer- og kopimaskineløsninger at gøre.