OKI printer forhandler

Copy Color er en af Danmarks førende OKI printer forhandlere. Med vores mere end 20 års specialisterfaring i originale printerløsninger til dansk erhvervsliv, er du sikker på at være i gode hænder her hos din professionelle OKI printer forhandler.

Som autoriseret OKI printer forhandler kan vi altid rådgive og vejlede dig korrekt, når du har brug for det. Skal virksomheden bruge en ny løsning, eller er der stadig “kilometer” tilbage i det gamle udstyr? Copy Color er din professionelle OKI printer forhandler.

Find løsningen hos din OKI printer forhandler

Med et væld af gode driftssikre løsninger, tilbyder din personlige OKI printer forhandler, Copy Color, nøjagtig den løsning, der passer bedst til dig og din virksomhed. Få præcis den løsning, der økonomisk og kvalitetsmæssigt passer til jeres behov.

Som professionel OKI printer forhandler kan vi meget nøjagtigt analysere jeres behov og tilbyde jer den helt rigtige printer- og kopiløsning. Kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe jer videre med det samme.

OKI printer

Nye maskiner og solide reparationsservice hos din OKI printer forhandler 

Ud over de nyeste og bedste løsninger, tilbyder vi også, som autoriseret OKI printer forhandler, professionel og kompetent reparation af alle typer OKI kopi- og printerinstallationer.

Lad ikke et printerdriftstop give jer uhensigtsmæssige ekstraopgaver og eventuelt økonomiske tab, kontakt os med det samme. Din professionelle OKI printer forhandler, Copy Color, tilbyder nemlig fuld tryghed med Danmarks måske hurtigste OKI printer service. Hos os er du og din virksomhed garanteret et fremmøde og en eventuel påbegyndt reparation inden 6 arbejdstimer.

Online OKI printer forhandler med alt til maskinen

Som kunde hos Copy Color er der hurtig adgang til tonere og tilbehør til din løsning. Med en nem og hurtig onlinebestilling er du hurtigt dækket ind, hvis du løber tør.

Vi er naturligvis altid parate til at svare dit opkald eller din e-mail indenfor vores normale åbningstider, men derudover er vi også behjælpelige online, som 24 timers aktiv OKI printer forhandler. Her kan du altid bestille det du står og mangler til din printer eller kopimaskineløsning, døgnet og ugen rundt.

Har du talt med din OKI printer forhandler i dag?

Copy Color, din professionelle OKI printer forhandler, ser frem til at høre fra dig. Kontakt os på telefon +45 78 10 77 00 eller på e-mail copycolor@copycolor.dk.

Lad os sætte tryk på din hverdag.