OKI farveprinter

OKI farveprinter i mange størrelser

En OKI farveprinter kan være tung og pladskrævende, men den kan også være lille og let. Med en flytbar OKI farveprinter kan du printe fra din bærbare computer, uanset hvor du befinder dig. Hos Copycolor finder du nemt en OKI farveprinter, der svarer til dit behov. Vi har et stort udvalg af kompakte maskiner i et robust design, der er perfekte til skrivebordet.

I vores brede udvalg finder du en OKI farveprinter, der matcher dine behov, uanset om du har fokus på fleksibilitet, lave printomkostninger, høj hastighed, støjsvaghed og/eller kompatibilitet. Du kan også finde en OKI farveprinter, der giver mulighed for print på A3.

125 års erfaring med dokumentløsninger

Det japanske firma har over 125 års erfaring i at udvikle, producere og, via forhandlere, markedsføre og supportere dokumentløsninger til professionelle brugere i virksomheder og organisationer. OKI er kendt for sine kompakte kopimaskiner og printere, der er velegnede til mindre virksomheder og små kontormiljøer. Med OKI’s løsninger får du høj hastighed og kvalitet.

OKI leverer også alt i én løsninger til små arbejdsgrupper; med en OKI farveprinter kan du få alle kernefunktioner i én kompakt model: udskrivning, kopiering, scanning og fax.

OKI farveprinter fra CopyColor

Undgå flaskehalse med OKI farveprinter

Printeren udgør ofte en flaskehals på kontoret. Ventetiden opstår, når én stor multifunktionel maskine skal servicere et helt hold medarbejdere, og arbejdstid bliver spildt, når medarbejderne står i kø. En stor multifunktionel maskine kan udskrive mange sider i minuttet, men kan være længe om at gå i gang. Mange medarbejderne sætter derfor stor pris på “deres egen” kompakte printer.

Store virksomheder, der har printere flere steder, kan med fordel investere i en OKI farveprinter til at supplere de multifunktionelle kopimaskiner. Hermed spares tid og penge på uafhentede prints. Samtidig undgår I, at vigtige dokumenter ved en fejl havner i hænderne på de forkerte.

Genanvendelse af tonerpatroner

OKI er kendt for sin indsamlings- og genbrugsplan, der gavner miljøet og Red Barnet. Når du returnerer de brugte forbrugsstoffer, spares genbrugsstationerne for ekstra affald, og OKI donerer en sum til Red Barnet for hvert ton forbrugsstoffer, de genanvender. Man kan benytte OKIs returkasse, der er designet til et mellemstort til stort forbrug af tonerpatroner. Man kan også portofrit returnere de tomme tonerpatroner i de nyere tonerpatroners emballage.

Kontakt os

Hos Copycolor får du en OKI farveprinter, præcis som du vil have den, og som passer til jeres behov. Vi leaser, sælger, leverer og servicerer kontormaskiner i hele landet, og kan være fremme lynhurtigt hvis du har problemer med driften af en maskine, leaset eller købt hos os.

Kontakt os allerede i dag på telefon 78 10 77 00, eller send en e-mail på copycolor@copycolor.dk. Vi står parat til at give dig en professionel vurdering af, hvilken maskine der passer bedst til jeres behov og sammensætte et skræddersyet tilbud.