Ny kopimaskine

Ny kopimaskine – billigere og bedre

Kopimaskiner og printere kan blive for gamle – de virker måske upåklageligt, men produktionstiden er for lang. I disse tilfælde kan det være relevant at opgradere til en ny kopimaskine. Udover at medarbejdernes ventetid i kopirummet reduceres, kan kvaliteten også forbedres med en ny kopimaskine.

Derudover kan driftsomkostningerne minimeres med en ny kopimaskine. De nye modeller er ofte billigere i brug og mere miljøvenlige end de gamle. Store maskiner koster naturligvis mere end mindre maskiner, men der er også stor forskel på prisen pr. print.

Analyser dit behov

Inden du investerer i en ny kopimaskine, anbefaler vi at analysere dit behov for kopiering, print og scanning. Et estimat af hvor mange kopier og print, der laves årligt, er et godt udgangspunkt. Det er en god idé at overveje både nuværende og fremtidige behov, når du skal vælge en ny kopimaskine.

Det kan være vanskeligt at få overblik over den totale økonomi i en ny løsning. Husk at toner, blækpatroner, valg af papir også betyder meget for driftsomkostningerne.

Support indenfor seks arbejdstimer

Når Copycolor leverer en ny kopimaskine, tilbyder vi landsdækkende service indenfor kun seks arbejdstimer ved driftsstop. En ny kopimaskine fra Copycolor er altid teknisk tidssvarende – vi ombytter uden diskussion indenfor de første tre måneder, hvis du ikke er tilfreds med din løsning. Vi har over 20 års erfaring i at finde originale løsninger, uanset hvilke krav din virksomhed stiller til en ny kopimaskine.

Ny kopimaskine

Ny kopimaskine fra Develop, OKI, Olivetti, Lexmark eller TA Triumph-Adler

Vi har gode erfaringer med Develop, OKI, Lexmark, TA Triumph-Adler og Olivetti, der leverer effektive, pålidelige, pladsbesparende og brugervenlige løsninger. Alle disse leverandører har flere generationers erfaring med at designe dokumentløsninger til professionelle brugere i virksomheder og organisationer. Uanset størrelsen på kontormiljøet kan vi levere en tidssvarende løsning, der minimerer driftsomkostningerne og øger produktiviteten.

Vi giver markedets bedste finansieringstilbud på en ny kopimaskine fra Develop, TA Triumph-Adler, Lexmark, OKI eller Olivetti.

Kontakt os

Hos Copycolor får du en ny kopimaskine, præcis som du vil have den, og som passer til jeres behov. Vi leaser, sælger, leverer og servicerer kontormaskiner i hele landet, og kan være fremme lynhurtigt hvis du har problemer med driften af en maskine, leaset eller købt hos os.

Kontakt os allerede i dag på telefon 78 10 77 00, eller send en e-mail på copycolor@copycolor.dk. Vi står parat til at give dig en professionel vurdering af, hvilken maskine der passer bedst til jeres behov og sammensætte et skræddersyet tilbud.