Ny farveprinter

Ny multifunktionel farveprinter

En ny farveprinter er ikke hvad den har været. Når du køber en ny farveprinter i dag er den ofte en del af en multifunktionel kontormaskine, der også kopierer, faxer og scanner. Copycolor leverer løsninger fra Develop, Lexmark, TA Triumph-Adler, Canon, OKI og Olivetti, der er effektive, pålidelige, pladsbesparende og brugervenlige. Uanset hvilke krav du stiller til en ny farveprinter, kan vi levere en fremtidssikret løsning.

En ny farveprinter fra Copycolor er altid teknisk tidssvarende – vi ombytter uden diskussion indenfor de første tre måneder, hvis du ikke er tilfreds. Og vi tilbyder landsdækkende service indenfor kun seks arbejdstimer ved driftsstop.

Ny farveprinter

Ny farveprinter fra Develop, Lexmark, TA Triumph-Adler, Canon, OKI og Olivetti

Skal du bruge en ny farveprinter, hører Develop (et brand under Konica-Minolta), TA Triumph-Adler, Lexmark, Canon, OKI og Olivetti til de førende leverandører.

Develop står for professionelle og moderne kommunikationsløsninger, der lever op til dine behov i dokumentproduktion og -håndtering. Takket være deres brede vifte af produkter og serviceydelser er vi blandt de førende brands indenfor kontorkommunikation for nystartede, små og mellemstore virksomheder i Europa.

OKI har siden lanceringen af farvelaserprinteren C5000 oplevet en stadigt stigende efterspørgsel.

Det italienske firma Olivetti, der i dag er den del af Telecom, er et kapitel for sig. Med en ny farveprinter fra Olivetti får du høj kvalitet og effektivitet. Olivetti er bl.a. kendt for sine specialiserede løsninger til finanssektoren; kasseprintere, arbejdsstationer og specialiserede enheder til enhver type bruger.

TA Triumph-Adler er leveringsdygtige i løsninger til både små, mellemstore og store virksomheder. Løsningerne har fokus på datasikkerhed og udnytter teknologi som AirPrint og mobilprint, der tillader hurtig integration med smart devices og håndterer udskrift med et enkelt klik.

I Lexmarks produktkatalog finder du innovative printer- og multifunktionsprinterløsninger (MFP), der leverer høj ydeevne med lave omkostninger. Hos Lexmark er der stort fokus på, at printere og kopimaskiner i høj kvalitet produceres og fungerer på en miljøvenlig og socialt ansvarlig måde.

Miljøvenlig farveprinter, der er billig i drift

En ny farveprinter fra Develop, Canon, Lexmark, TA Triumph-Adler, Olivetti eller OKI er både billig i drift og miljøvenlig. De nye modeller bruger meget lidt strøm, varmer hurtig op, printer hurtigt ud og har en strømbesparende dvaletilstand. Tonerydelsen er også forbedret. Alt i alt medfører en ny farveprinter, at der bliver brugt mindre energi, hvilket giver lavere driftsomkostninger og mindre forurening.

Der er stor forskel på hastigheder på en ny farveprinter – det gælder både opvarmningstiden og udskrivningstiden. En stor kontormaskine kan printe mange sider i minuttet, men kan være længe om at gå i gang. De kompakte modeller vil i de fleste mindre kontormiljøer være billigere i drift på grund af deres fleksibilitet.

Der er også stor forskel på priserne på en ny farveprinter – det gælder også prisen pr. print. Det er således vigtigt at analysere sine behov nøje, inden man investerer i en ny farveprinter. Husk at valg af toner, blækpatroner og papir også er faktorer i den totale økonomi.

Kontakt os

Hos Copycolor får du en ny farveprinter, præcis som du vil have den, og som passer til jeres behov. Vi leaser, sælger, leverer og servicerer kontormaskiner i hele landet, og kan være fremme lynhurtigt hvis du har problemer med driften af en maskine, leaset eller købt hos os.

Kontakt os allerede i dag på telefon 78 10 77 00, eller send en e-mail på copycolor@copycolor.dk. Vi står parat til at give dig en professionel vurdering af, hvilken maskine der passer bedst til jeres behov og sammensætte et skræddersyet tilbud.