Multifunktionsmaskiner

Multifunktionsmaskiner med et godt ry

I gamle dage havde multifunktionsmaskiner ry for at være lige dårlige til både kopiering, print, fax og scanning. Det er et ry, som de for længst har lagt bag sig – i dag står multifunktionsmaskiner på alle måder for en høj kvalitet.

Oprindeligt var der tale om en almindelig faxmaskine, der blev forbundet til en computer, hvorved man kunne printe og scanne tekst og billeder og distribuere disse via telefonnettet. Med indbygget intelligens kunne apparatet også anvendes som en kopimaskine. Selvom faxmaskiner og computere længe havde været faste bestanddele på kontoret, blev multifunktionsmaskiner først udbredt senere. Faxmaskinens print og scanne-teknologi havde nemlig ikke den samme kvalitet som enkeltstående printere.

Ærlig rådgivning om multifunktionsmaskiner

I dag kan man få effektive multifunktionsmaskiner til næsten ingen penge. Copycolor tilbyder serviceaftaler på multifunktionsmaskiner fra Olivetti og OKI, skræddersyet til dit behov. Hos os får du ærlig rådgivning om alle modeller, så vi sammen kan finde den optimale løsning.

Vores multifunktionsmaskiner er altid teknisk tidssvarende – vi ombytter uden diskussion indenfor de første tre måneder, hvis du ikke er tilfreds. Vi har over 20 års erfaring i at finde originale løsninger, uanset hvilket behov for multifunktionsmaskiner din virksomhed har, og vi giver markedets bedste finansieringstilbud. Vi tilbyder landsdækkende service indenfor kun seks arbejdstimer ved driftsstop.

Vores multifunktionsmaskiner kan leveres med sikkerhedsværktøj, der krypterer informationerne på harddisken. Uden sikkerhedsværktøj kan multifunktionsmaskiner og kopimaskiner udgøre en sikkerhedsrisiko, f.eks. for identitetstyveri, hvis man tager en kopi af sit skattekort.

Multifunktionsmaskiner

Brugte multifunktionsmaskiner

Også vores brugte multifunktionsmaskiner er tidssvarende – alle vores modeller er effektive, pålidelige og brugervenlige. Komponenterne i vores modeller fra OKI og Olivetti er langtidsholdbare, hvilket minimerer risikoen for driftsstop.

Vi sikrer også, at vores brugte multifunktionsmaskiner er kompatible med alle de gængse styresystemer.

Kontakt os

Hos Copycolor får du en multifunktionsmaskine, præcis som du vil have den. Vi leaser, sælger, leverer og servicerer kontormaskiner i hele landet, og kan være fremme lynhurtigt hvis du har problemer med driften af en maskine, leaset eller købt hos os.

Kontakt os allerede i dag på telefon 78 10 77 00, eller send en e-mail på copycolor@copycolor.dk. Vi står parat til at give dig en professionel vurdering af, hvilken maskine der passer bedst til jeres behov og sammensætte et skræddersyet tilbud.