MFP

MFP står for multifunction printer (på dansk multifunktionsprinter).

En MFP er en praktisk maskine der dækker de mange forskellige behov der opstår på et kontor, i private hjem og i andre virksomheder der benytter fysiske dokumenter. Enheden består som regel af flere af nedenstående enheder:

  • Printer
  • Scanner
  • Kopimaskine
  • Fax
  • E-mail
Multifunktionsprinter

Typer af MFP

Traditionelt set bliver MFP’ere opdelt i forskellige segmenter. Segmenterne opdeles efter deres hastighed i sider i minuttet (PPM) og deres robusthed. På trods af dette er mange producenter begyndt at undgå at segmentere deres produkter på denne måde, da de to parametre som regel ikke er nok til at differentiere de mange forskellige andre funktioner, som maskinerne kan udføre – i takt med at maskinerne er blevet bedre med tiden.

I dag kan man få MFP’ere hos stort set alle printerproducenter på markedet. På grund af den store fleksibilitet i udtrykket MFP kan man både få enheder til hjemmebrug, til små virksomheder, mellemstore virksomheder og internationale virksomheder. Fælles er dog at de alle for det meste kan printe, scanne og kopiere. På det kommercielle område er det som regel laserprintere der dominerer, mens der i den lavere prisklasse ofte bliver brugt inkjet-teknologi.

MFP hos CopyColor

Her hos CopyColor har vi et bredt udvalg af multifunktionsmaskiner – både i sort/hvid og i farve. Med over 20 års erfaring i branchen er vi godt klædt på til at hjælpe dig igennem alle slags problemer. Gennem de 20 år har vi valgt at specialisere os i at opfylde unikke behov fra vores kunder – da ingen virksomheder er ens.

Med en serviceaftale fra CopyColor er du sikret en hurtig udrykning i tilfælde af fejl i udstyret (vi kommer til undsætning inden for 6 arbejdstimer), samt undervisning og vedligeholdelse af udstyret.

Vi har udvalgt de bedste Develop, Lexmark, TA Triumph-Adler, Olivetti og OKI maskiner, som dækker alle slags behov. Vi vil gerne tage en snak med dig og din virksomhed og sammen finde den bedste løsning. Kontakt os i dag for en afdækning af jeres behov.