Lexmark printere og Multifunktionsmaskiner

Innovative printer- og multifunktionsprinterløsninger fra Lexmark
 

Viser alle 18 resultater


Lexmark leverer højere ydeevne med lavere omkostninger

Uanset om din virksomhed drives verden over eller i et enkelt lokale, kan I via Lexmark få præcis de print- og kopiløsninger, I har brug for.

I Lexmarks produktkatalog finder du innovative printer- og multifunktionsprinterløsninger (MFP), der leverer højere ydeevne med lavere omkostninger.

Follow-Me / Cloud Fleet Management

Virksomheders arbejdsmiljøer er mere spredte og forskelligartede end nogensinde før, og derfor skal administrationen af printere og multifunktionsmaskiner tilpasses de skiftende krav og processer. Med Lexmark Follow-Me / Cloud Fleet Management (CFM) kan du helt undgå lokal administration samt få større sikkerhed, synlighed og kontrol over hele din flåde.

Med Lexmark Follow-Me kan serviceteknikere fjernkonfigurere, -administrere og -supportere enhederne, så I slipper for ventetid på adressen. En tekniker kan desuden forudse behov, diagnosticere problemer og finde løsninger med minimal interaktion med dit team, ved hjælp af data, der automatisk indsamles og lagres via skyen. Det betyder øget support hele vejen.

Om Lexmark

Lexmark blev grundlagt i 1991 og er siden da blevet en global leder inden for udskrivningshardware, service, løsninger og sikkerhed.

Hos Lexmark er der stort fokus på, at printere og kopimaskiner i høj kvalitet produceres og fungerer på en miljøvenlig og socialt ansvarlig måde. Lexmarks produkter hjælper kunderne med at nå deres egne mål for bæredygtighed i form af energibevarelse og affaldsreduktion, og de går målrettet efter at forbedre produkterne år efter år.