Leje af kopimaskiner

Leje af kopimaskiner og multifunktionsmaskiner

Copycolor i Glostrup tilbyder leje af kopimaskiner, printere og multifunktionsmaskiner. Ved evt. driftsstop rykker vi ud indenfor kun seks arbejdstimer, alle steder i Danmark. Ved leje af kopimaskiner hos Copycolor får du altid teknisk tidssvarende løsninger – vi ombytter maskiner uden diskussion indenfor de første tre måneder, hvis du ikke er tilfreds.

Leje af kopimaskiner fra Develop, Lexmark, TA Triumph-Adler, OKI og Olivetti

Her kan du leje kopimaskiner fra Develop, TA Triumph-Adler, Lexmark, OKI og Olivetti. Develop er et brand under Konica Minolta Business Solutions Danmark A/S, der står for professionelle og moderne kommunikationsløsninger for nystartede, små og mellemstore virksomheder i Europa.

Japanske OKI har over 125 års erfaring i at udvikle, producere og, via forhandlere, markedsføre og supportere dokumentløsninger til professionelle brugere i virksomheder og organisationer. Copycolor tilbyder leje af kopimaskiner fra OKI, der er målrettet små kontormiljøer. Du kan få høj hastighed og kvalitet i en løsning, der samler kopi, print og scan.

Italienske Olivetti har produceret skrivemaskiner siden 1908 og er verdensberømt for sit stilrene design. I 2003 blev Olivetti en del af Telecom Italien og producerer i dag også computere, printere, kasseapparater, lommeregnere, software til dokumenthåndtering og meget mere. Ved leje af kopimaskiner fra Olivetti får du effektive, pålidelige, pladsbesparende og brugervenlige løsninger. De hurtigste farvekopimaskiner fra Olivetti scanner 78 originaler i minuttet og printer/kopierer 50 sider i minuttet. Det sparer meget ventetid i kopirummet.

Leje af kopimaskiner

I Lexmarks produktkatalog finder du innovative printer- og multifunktionsprinterløsninger (MFP) med høj ydeevne og lave omkostninger. Lexmarks printere og kopimaskiner produceres og fungerer på en miljøvenlig og socialt ansvarlig måde og har en høj kvalitet.

TA Triumph-Adler er leveringsdygtige i løsninger til både små, mellemstore og store virksomheder. Du er garanteret en stabil og driftsikker løsning, der kan effektivisere dine arbejdsprocesser og understøtter det moderne kontor.

Leje af effektive kopimaskiner

Der er stor forskel på priser og hastigheder. Overvejer man leje af kopimaskiner, skal man tage højde for både opvarmningstiden og udskrivningstiden. En stor maskine kan printe mange sider i minuttet, men kan være længe om at komme i gang. Til mindre kontormiljøer anbefales derfor de kompakte og fleksible modeller, da de i det lange løb er billigere i drift.

Egen serviceafdeling og god rådgivning

Hos Copycolor kan du leje kopimaskiner, der matcher ethvert behov. Vores erfarne medarbejdere hjælper dig til at vælge den optimale løsning, der giver dig maksimal produktivitet og minimale driftsomkostninger.

Copycolor har egen serviceafdeling, hvilket giver os dyb indsigt i, hvilke modeller som fungerer bedst i hvilke arbejdsmiljøer. Da vi selv servicerer alle vores maskiner, er vi afhængige af, at driften på maskinerne er i top. Således er du sikret tidssvarende modeller, også ved leje af brugte kopimaskiner.

Kontakt os allerede i dag på telefon 78 10 77 00, eller send en e-mail på copycolor@copycolor.dk. Vi står parat til at give dig en professionel vurdering af, hvilken maskine der passer bedst til jeres behov og sammensætte et skræddersyet tilbud.