Leasing og leje af printere og kopimaskiner

Hos Copycolor kan du lease/leje kopimaskiner, der matcher ethvert behov. Vi tilbyder både leasing og leje af kopimaskiner, printere og multifunktionsmaskiner. Vores erfarne medarbejdere hjælper dig til at vælge den optimale løsning, der giver dig maksimal produktivitet og minimale driftsomkostninger.

Leasing og leje af effektive kopimaskiner og printere

Der er stor forskel på priser og hastigheder fra maskine til maskine. Ved leasing eller leje af kopimaskiner, printere og multifunktionsmaskiner hos Copycolor får du altid teknisk tidssvarende løsninger, og vi kan tilbyde maskiner fra Develop, TA Triumph-Adler, Lexmark, Canon, HP, OKI og Olivetti.

Overvejer man leasing eller leje af f.eks. kopimaskiner, skal man tage højde for både opvarmningstiden og udskrivningstiden. En stor maskine kan printe mange sider i minuttet, men kan være længe om at komme i gang. Til mindre kontormiljøer anbefales derfor de kompakte og fleksible modeller, da de i det lange løb er billigere i drift.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende og skræddersyet tilbud på leasing eller leje af kopimaskiner, printere og multifunktionsmaskiner.

Egen serviceafdeling, god rådgivning og tryghedsgaranti

Vi har egen serviceafdeling, hvilket giver os dyb indsigt i, hvilke modeller der fungerer bedst i hvilke arbejdsmiljøer. Da vi selv servicerer alle vores maskiner, er vi afhængige af, at driften på maskinerne er i top, og ved evt. driftsstop rykker vi ud indenfor kun seks arbejdstimer, alle steder i Danmark.

CopyColors Tryghedsgaranti gælder også ved leasing/leje!

    • Tre måneders ombytning uden noget bøvl eller besvær
    • Landsdækkende service ved driftstop inden for 6 arbejdstimer
    • Ombytningsret i hele lejeperioden
    • Teknologisikring, så din maskine altid er optimalt opdateret til den bedste pris.

Lad os være med til at gøre din hverdag nemmere, og din næste investering i enten kopimaskine, printere og multifunktionsmaskine overkommelig. Kontakt os i dag på 78 10 77 00 eller copycolor@copycolor.dk.