Kopimaskiner

Altid teknisk tidssvarende kopimaskiner

Copycolor i Glostrup leverer kopimaskiner, printere og multifunktionsmaskiner. Vi tilbyder landsdækkende service inden for kun seks arbejdstimer ved driftsstop. Vores kopimaskiner er altid teknisk tidssvarende – vi ombytter kopimaskiner uden diskussion indenfor de første tre måneder, hvis du ikke er tilfreds.

Vi har over 20 års erfaring i at finde originale løsninger, uanset hvilket behov din virksomhed har, og vi giver markedets bedste finansieringstilbud. Vi leverer også brugte kopimaskinerkontakt os for gode tilbud.

Kopimaskiner

Når du køber kopimaskiner med multifunktion, vil du selvfølgelig gerne have, at produktiviteten maksimeres med minimal oplæringstid. Kopimaskiner fra Develop, Lexmark, TA Triumph-Adler, OKI og Olivetti er effektive, pålidelige, pladsbesparende og brugervenlige.

Spar tid og øg produktiviteten med Develop

Develop produkter og software-løsninger giver dig en lang række muligheder for at øge din produktivitet og gøre dit daglige arbejde lettere, uanset om du er nystartet eller om I er en lille eller mellemstor virksomhed. Som et brand under Konica Minolta Business Solutions Danmark A/S står DEVELOP for professionelle og moderne kommunikationsløsninger.

Kopimaskiner fra OKI

Japanske OKI har over 125 års erfaring i at udvikle, producere og, via forhandlere, markedsføre og supportere dokumentløsninger til professionelle brugere i virksomheder og organisationer. Det europæiske hovedkontor ligger i London. I Danmark ligger OKI i Albertslund.

OKI tilbyder kompakte kopimaskiner, der er velegnede til mindre virksomheder og små kontormiljøer. Med OKI’s løsninger får du hurtig og professionel print, kopi og scan direkte fra din pc. Flatbed-scanneren gør, at du kan scanne og kopiere hurtigt og fleksibelt.

OKI er kendt for sine alt i én løsninger til små arbejdsgrupper; med en OKI maskine får du alle kernefunktioner i en kompakt model; sort-hvid udskrivning og kopiering, farvescanning og direkte fax.

Kopimaskiner fra Olivetti

Olivetti er et italiensk firma, der har produceret skrivemaskiner siden 1908. Olivetti blev verdensberømt for sit fokus på lækkert design i såvel produkter som markedsføringsmateriale – i 1952 viste MoMA i New York en udstilling om Olivettis industrielle design.

I 2003 blev Olivetti en del af Telecom Italien. Olivetti leverer i dag computere, herunder tablets, multifunktionelle printere og kopimaskiner, faxmaskiner og ink-jet printere, kasseapparater, terminaler, lommeregnere og software til dokumenthåndtering, beskyttelse og uddannelse.

De kompakte Olivetti kopimaskiner er designet til at give professionelle og små kontormiljøer alle de nødvendige funktioner; kopiering, print, scan, fax. Olivetti er kompatibel med alle de gængse styresystemer. Komponenterne er langtidsholdbare, så risikoen for driftsstop er minimal. Det giver maksimal produktivitet og minimale driftsomkostninger.

Ydeevne og lave omkostninger med kopimaskiner fra Lexmark

I Lexmarks produktkatalog finder du innovative printer- og multifunktionsprinterløsninger (MFP), der leverer højere ydeevne med lavere omkostninger.

Uanset om din virksomhed drives verden over eller i et enkelt lokale, kan I via Lexmark få præcis de print- og kopiløsninger, I har brug for.

Datasikkerhed med kopimaskiner fra TA Triumph-Adler

TA Triumph-Adler er leveringsdygtige i løsninger til både små, mellemstore og store virksomheder. Løsningerne har fokus på datasikkerhed og udnytter teknologi som AirPrint og mobilprint, der tillader hurtig integration med smart devices og håndterer udskrift med et enkelt klik.

Med TA Triumph-Adler får du et produkt af høj kvalitet med lave driftsomkostninger. Du er garanteret en stabil og driftsikker løsning som understøtter det moderne kontor og kan effektivisere dine arbejdsprocesser.

Kontakt os

Hos Copycolor får du en kopimaskine, præcis som du vil have den. Vi leaser, sælger, leverer og servicerer kontormaskiner i hele landet, og kan være fremme lynhurtigt hvis du har problemer med driften af en maskine, leaset eller købt hos os.

Kontakt os allerede i dag på telefon 78 10 77 00, eller send en e-mail på copycolor@copycolor.dk. Vi står parat til at give dig en professionel vurdering af, hvilken maskine der passer bedst til jeres behov og sammensætte et skræddersyet tilbud.