Kopimaskine

Kopimaskine af høj kvalitet fra Develop, Lexmark, TA Triumph-Adler, OKI eller Olivetti

Kopimaskinen er uundværlig for alle virksomheder. Den eneste undtagelse er virksomheder der kommunikerer internt, samt med deres kunder, ved hjælp af digitale dokumenter – men det er sjældent tilfældet. Derfor er det vigtigt at have en kopimaskine der kører upåklageligt og kan opfylde alle behov.

Hos CopyColor har vi over 20 års erfaring i at finde unikke løsninger til vores kunder, uanset hvilke behov der er tale om. Vi kan tilbyde dig og din virksomhed nye så vel som brugte kopimaskiner.

Kopimaskine

Øg produktiviteten og gør det daglige arbejde lettere med Develop

Uanset om du er en nystartet, en lille eller mellemstor virksomhed, giver Develop produkter og software-løsninger dig en lang række muligheder for at øge din produktivitet og gøre dit daglige arbejde lettere. Som et brand under Konica Minolta Business Solutions Danmark A/S står Develop for professionelle og moderne kommunikationsløsninger.

Stort udvalg af maskiner til kontoret fra OKI

Den internationale elektronikgigant OKI Electric Industry har over 125 års erfaring i at udarbejde løsninger til små og store virksomheder. OKI er specialister i mindre multifunktionelle maskiner og er et populært valg for mindre virksomheder og enkeltmandsvirksomheder. Med OKI er du sikret en maskine der kan det hele, i et enkelt og kompakt design.

Pryd kontoret med italiensk design fra Olivetti

Den italienske virksomhed Olivetti er kendt for at have fokus på design – både når det kommer til deres udstyr og deres markedsføringsmateriale. Virksomheden har eksisteret siden 1908, hvor den producerede skrivemaskiner. Nu om dage handler det om printere, kopimaskiner, scannere, og selvfølgelig multifunktionelle maskiner. Olivetti har stadig fokus på designet af deres maskiner – noget som deres kunder stolt har vist frem på kontorerne gennem årene.

Olivetti’s produkter er rettet mod mindre kontormiljøer, der gerne vil have alle de nødvendige funktioner i én pakke. Deres maskiner er kompatible med de mest anvendte styresystemer, så der er ingen grund til at frygte hvor vidt alle medarbejdere bruger samme styresystem – det virker bare. Olivetti laver også andet end multifunktionelle maskiner til kontoret, blandt andet har de for nyligt udgivet en tablet, og virksomheden er også kendt for at lave kasseapparater, terminaler, lommeregner og software til dokumenthåndtering, beskyttelse og uddannelse.

Innovative printere og multifunktionsprintere fra Lexmark

Uanset om din virksomhed drives verden over eller i et enkelt lokale, kan I via Lexmark få præcis de print- og kopiløsninger, I har brug for.

I Lexmarks produktkatalog finder du innovative printer- og multifunktionsprinterløsninger (MFP), der leverer højere ydeevne med lavere omkostninger. Hos Lexmark er der stort fokus på, at printere og kopimaskiner i høj kvalitet produceres og fungerer på en miljøvenlig og socialt ansvarlig måde.

Høj kvalitet og driftsikkerhed med TA Triumph-Adler

Med TA Triumph-Adler får du et produkt af høj kvalitet med lave driftsomkostninger. Du er garanteret en stabil og driftsikker løsning som understøtter det moderne kontor og kan effektivisere dine arbejdsprocesser.

Selv det mest moderne kontor kan ikke undvære en kopimaskine eller printer. Det vigtige punkt er at se på, om om ens kontorudstyr er fremtidssikret og understøtter de stigende digitale behov og effektive arbejdsprocesser.

TA Triumph-Adler er leveringsdygtige i løsninger til både små, mellemstore og store virksomheder. Løsningerne har fokus på datasikkerhed og udnytter teknologi som AirPrint og mobilprint, der tillader hurtig integration med smart devices og håndterer udskrift med et enkelt klik.

Hvilken kopimaskine passer bedst til jer?

Vi hjælper jer meget gerne med at afdække jeres behov til kopi-og printerløsninger og finde den helt rigtige maskine i vores store udvalg.

Kontakt os på tlf. 78 10 77 00 eller copycolor@copycolor.dk.