Follow Me Print / Cloud Print Management (CPM)

Med Lexmark Cloud Print Management (Follow Me Print) aflaster I den fysiske infrastruktur til udskrivning og reducerer kravene til den interne IT-afdeling, så I får et stabilt og fleksibelt udskrivningsmiljø.

CPM (Cloud Print Management) er en innovativ teknologi, der fjerner behovet for lokale printerservere, flere printerdrivere og administration af udskriftskøer, samtidig med at IT-personalets administrative byrde reduceres.

Det er slut med at sende dokumenter via en printerserver til en angivet printer, hvor siderne ligger frit fremme til offentligt skue, indtil de afhentes. I stedet overføres dokumenterne til Lexmark Cloud, hvor de tilbageholdes, indtil brugeren logger på eller fører sit ID-kort igennem på printeren.

Lexmark printere

Komplet udskriftsstyring med Follow Me Print

Uafhentede udskrifter er både spild af penge og ressourcer, og de kompromitterer samtidig oplysninger, der kan medføre HR-mæssige, juridiske eller konkurrencemæssige risici.

Med Follow Me Print / Cloud Print Management (CPM) sparer I på omkostningerne til print, beskytter fortrolige oplysninger og giver medarbejderne en brugervenlig udskriftsfunktion fra enhver understøttet enhed (inkl. mobil og tablet).

Spor al udskrivning, kopiering og scanning i virksomheden, så du kan træffe beslutninger baseret på data.

Tilføj sikker udskriftsfrigivelse (Print Release) via cloud deployment.
Det er enkelt og sparer jer både tid og penge

Follow Me Print / Cloud Print Management

Undgå efterladte udskrifter med Follow Me Print

Udskrevne sider, der smides ud eller hober sig op ved printerne, er spildte penge og ressourcer.

Med Lexmark Follow Me Print / Cloud Print Management (CPM) holdes udskrivningen tilbage i skyen, indtil brugeren er klar til at hente printet, hvilket eliminerer spild.

Det er desuden muligt at angive bruger- og gruppekvoter eller begrænse funktioner pr. enhed, som f.eks. farveudskrivning.

Follow Me Print / Cloud Print Management indeholder

ID-kort support: Med integration af kortlæsere kan brugerne nemt godkende på udskrivningsenheden ved hjælp af det samme kort, som de benytter for at få adgang til arbejdsfunktionerne.

Automatisk brugerregistrering: Med enkel brugerselvregistrering undgår I, at administrator skal foretage manuel registrering.

Sessionsbaseret login: Udfør flere udskrivningsopgaver uden at skulle logge på eller angive kortoplysninger igen.

Cloud Print-udvidelse: Udskriv nemt fra Google-enheder som Chromebooks.

Udskriftsvisning: Skift udskriftsindstillinger, se hver side i dokumentet og udskriv specifikke sider.

Udskriv og bevar: Bevar dine dokumenter i køen, så du kan printe dem igen senere.

Uddelegering af udskriftsjob: Udpeg en delegeret, der kan logge ind og udskrive dokumenter i din kø.

Onlinekøstyring: Via webportalen kan du trække filer fra dine dokumentmapper direkte ind i udskriftskøen, slette dokumenter fra din kø eller skifte udskriftsindstillinger.

Sletningstimeout: Systemet kan sættes til automatisk at slette dokumenter i køen efter et bestemt tidsrum.

Tredjepartssupport: Via en ekstern adapter kan I aktivere udskriftsstyring (Print Management) med badgefrigivelse uden behov for yderligere lokal infrastruktur.

Gæsteudskrivning: Lad gæster skrive ud uden behov for en registreret Lexmark Cloud-konto. Gæstebrugeren indsender det dokument, der skal udskrives, til en specifik e-mail adresse og modtager derefter en unik pinkode som svar via e-mail. Til sidst bruges eksisterende CPM-aktiverede enheder til at logge på og frigive udskriftsjobbet.

Lexmark printere

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til Follow Me Print / Cloud Print Management, så sidder vi klar til at svare – og vi hjælper gerne med at afdække, om det er en relevant løsning for jer.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om, hvad Follow Me Print kan gøre for jeres virksomhed.