Farveprintere

Tryk dit eget materiale

Med din egen farveprinter sparer du udgifter til eksterne trykkerier. Med en farveprinter fra Copycolor behøver du ikke få alt dit præsentations- og markedsføringsmateriale trykt ude i byen.

En farveprinter fra f.eks. Develop, Lexmark, TA Triumph-Adler, Olivetti eller OKI kan klare selv komplicerede printopgaver, og du styrer selv hele processen.

En farveprinter skal være nem at betjene, så oplæringstiden er så kort som mulig. I betjeningspanelet ses alle funktioner klart og tydeligt, og det er nemt at udskifte både toner og papir på din farveprinter.

Se vores udvalg af farveprintere.

Farveprinter og kopimaskine i ét

I dag er en farveprinter ofte integreret i en kopimaskine, som også kan scanne og faxe. En multifunktionel farveprinter fra Develop, TA Triumph-Adler, Lexmark, Olivetti eller OKI er således designet til at give professionelle og små kontormiljøer alle de nødvendige funktioner.

Develop er et brand under Konica Minolta Business Solutions Danmark A/S, som står for professionelle og moderne kommunikationsløsninger, der lever op til alle dine behov i dokumentproduktion og -håndtering.

TA Triumph-Adler leverer løsninger til både små, mellemstore og store virksomheder. Maskinerne har fokus på datasikkerhed og udnytter teknologi som AirPrint og mobilprint, der tillader hurtig integration med smart devices og håndterer udskrift med et enkelt klik.

Lexmark leverer innovative printer- og multifunktionsprinterløsninger (MFP), der giver høj ydeevne med lave omkostninger.

Olivetti er en af verdens førende leverandører af printløsninger. Med en Olivetti farveprinter får du høj kvalitet og effektivitet uanset branche og omfang af kontormiljøet. Olivetti er et italiensk firma, der har produceret skrivemaskiner siden 1908. Olivetti blev verdensberømt for sit industrielle design – i 1952 viste MoMA i New York en udstilling om Olivetti. Olivetti er også kendt for sine specialiserede løsninger til finanssektoren; kasseprintere, arbejdsstationer og specialiserede farveprinter enheder til enhver type bruger. I 2003 blev Olivetti en del af Telecom Italien.

Farveprinter

Vi kan også levere en farveprinter fra OKI. Det japanske firma designer kompakte kopimaskiner, der er velegnede til mindre virksomheder og små kontormiljøer. OKI er ligesom Olivetti kendt for sine multifunktionelle løsninger.

Lynhurtig service

Ønsker du en brugt farveprinter, har vi altid tidssvarende løsninger på lager. Vi kan tilgodese ethvert behov, og vi sikrer, at din virksomhed får den optimale løsning.

Vi sørger for, at du får leveret en farveprinter, så nuværende og fremtidige arbejdsgange effektiviseres uden at virke som et forstyrrende element i det daglige. Komponenterne er langtidsholdbare, så du minimerer risikoen for forstyrrende nedbrud og kan bevare din effektivitet og produktivitet året rundt.

CopyColors Tryghedsgaranti  

  • Vores kopimaskiner er altid teknisk tidssvarende. 
  • Vi ombytter kopimaskiner uden diskussion indenfor de første tre måneder, hvis du ikke er tilfreds.
  • Vi tilbyder landsdækkende service indenfor kun seks arbejdstimer ved driftsstop.

 Læs mere om vores tryghedsgaranti


Eksempler på farveprintere