Farvekopimaskiner

Ventetiden er slut

Den tid er forbi, hvor man skulle finde sig i langsomme sort/hvide kopier. Med farvekopimaskiner fra Copycolor får du høj hastighed og klare farver i ét kompakt system.

Farvekopimaskiner har to hastigheder, der måles i sider pr. minut (ppm); én hastighed for sort/hvid kopier og én for farvekopier. De hurtigste farvekopimaskiner fra Olivetti scanner 78 ark i minuttet og printer/kopierer 50 sider i minuttet. Det sparer mange minutters ventetid i kopirummet.

Stort udvalg i farvekopimaskiner

Det er vigtigt at analysere sit dokumentbehov, inden man investerer i farvekopimaskiner. Nogle farvekopimaskiner tillader kun at printe fra en PC eller bærbar computer, mens andre giver mulighed for at printe fra kamera, telefon, PDA eller et hukommelseskort. Moderne sikkerhedsforanstaltninger gør, at man kan printe og kopiere fortroligt materiale.

Nogle farvekopimaskiner er bare farvekopimaskiner, mens andre er multifunktionelle maskiner, der også kan printe, scanne og faxe. Multifunktionelle farvekopimaskiner er ikke voldsomt meget dyrere, end de enheder, der kun kan én ting. Men man skal selvfølgelig ikke købe noget, man ikke har brug for.

Farvekopimaskiner - salg, leasing og leje

Farvekopimaskiner fra Develop, Lexmark, TA Triumph-Adler, OKI og Olivetti

Hos Copycolor anbefaler vi farvekopimaskiner fra Develop, TA Triumph-Adler, Lexmark, OKI og Olivetti.

Develop leverer systemer, software og serviceydelser, der lever fuldt op til dine behov i dokumentproduktion og -håndtering. De er blandt de førende brands indenfor kontorkommunikation for nystartede, små og mellemstore virksomheder i Europa.

I Lexmarks produktkatalog finder du innovative printer- og multifunktionsprinterløsninger (MFP), der leverer højere ydeevne med lavere omkostninger.

TA Triumph-Adler er leveringsdygtige i løsninger til både små, mellemstore og store virksomheder. Løsningerne har fokus på datasikkerhed og udnytter teknologi som AirPrint og mobilprint, der tillader hurtig integration med smart devices og håndterer udskrift med et enkelt klik.

Som den første printerproducent på markedet gav OKI i 2003 mulighed for at opgradere farveprintere til professionelle farvekopimaskiner. Det gav selv mindre virksomheder mulighed for at få farvekopimaskiner med indbygget printer og skanner i høj kvalitet for små 10.000 kr. Dengang kostede de mindste farvekopimaskiner 40.000-50.000 kroner.

OKIs farvekopimaskiner er især målrettet kontormiljøer i mindre og mellemstore virksomheder. Dokumenthåndteringssystemet gør farvekopimaskiner fra OKI i stand til at skanne dokumenter til e-mail, fax, udskrivning og arkivering. Det er muligt at redigere skannede dokumenter og billeder.

Olivetti, der har produceret skrivemaskiner siden 1908, er verdensberømt for sit lækre design. Udover farvekopimaskiner, fremstiller Telecom-selskabet computere, faxmaskiner, ink-jet printere, kasseapparater, lommeregnere og meget mere.

De kompakte farvekopimaskiner fra Olivetti er designet til at give små kontormiljøer alle de nødvendige funktioner: kopiering, print, scan, fax.

Kontakt os

Hos Copycolor får du en kopimaskine, præcis som du vil have den. Vi leaser, sælger, leverer og servicerer kontormaskiner i hele landet, og kan være fremme lynhurtigt, hvis du har problemer med driften af en maskine, leaset eller købt hos os.

Kontakt os allerede i dag på telefon 78 10 77 00, eller send en e-mail på copycolor@copycolor.dk. Vi står parat til at give dig en professionel vurdering af, hvilken maskine der passer bedst til jeres behov og sammensætte et skræddersyet tilbud.