Farvekopimaskine

Høj hastighed og kvalitet

En farvekopimaskine er ikke længere bare en farvekopimaskine. Hos Copycolor får du en farvekopimaskine med høj hastighed og høj kvalitet. Med en farvekopimaskine fra Copycolor bliver selv krævende printopgaver udført hurtigt og professionelt – og du styrer selv processen.

Klare farver og skarphed er nødvendigt, hvis dine printmedier skal se professionelle ud – med en farvekopimaskine kan du nemt, fleksibelt og billigt producere både salgsbreve, nyhedsbreve, rapporter og glittede brochurer.

Farvekopimaskine

Hvis produktionstiden er lang, kan det være nødvendigt at opgradere til en ny farvekopimaskine. Udover at medarbejdernes ventetid i kopirummet reduceres, kan kvaliteten forbedres med en ny farvekopimaskine. De nye modeller er ofte billigere i brug og mere miljøvenlige end de gamle.

Analyse af behov

I dag er en farvekopimaskine som oftest integreret med en printer og en scanner i én kompakt løsning. Moderne sikkerhedsforanstaltninger gør, at man kan printe og kopiere fortroligt materiale.

Inden virksomheden investerer i en farvekopimaskine, anbefales det at foretage en grundig analyse af jeres behov for kopiering, print og scanning. Det er et godt udgangspunkt at estimere, hvor mange kopier og print, der laves årligt. Det er en ligeledes en god idé at overveje fremtidige behov, når man vælger en farvekopimaskine.

Det kan være vanskeligt at få overblik over den totale økonomi i ny løsning. Toner, blækpatroner og valg af papir har stor betydning for de samlede driftsomkostninger ved en farvekopimaskine. Uanset størrelsen på kontormiljøet kan Copycolor tilbyde en tidssvarende løsning, der minimerer driftsomkostningerne og øger produktiviteten.

Service indenfor seks arbejdstimer

Når Copycolor leverer en farvekopimaskine, tilbyder vi landsdækkende service indenfor kun seks arbejdstimer ved driftsstop. En farvekopimaskine fra Copycolor er altid teknisk tidssvarende – vi ombytter uden diskussion inden for de første tre måneder, hvis du ikke er tilfreds med din løsning. Vi leverer også toner til din farvekopimaskine. Har du en serviceaftale hos os, kan du nemt bestille toner, hæfteklammer og besøg af en servicetekniker via vores kontaktformular.

Kontakt os

Hos Copycolor får du en kopimaskine, præcis som du vil have den. Vi leaser, sælger, leverer og servicerer kontormaskiner i hele landet, og kan være fremme lynhurtigt hvis du har problemer med driften af en maskine, leaset eller købt hos os.

Kontakt os allerede i dag på telefon 78 10 77 00, eller send en e-mail på copycolor@copycolor.dk. Vi står parat til at give dig en professionel vurdering af, hvilken maskine der passer bedst til jeres behov og sammensætte et skræddersyet tilbud.