Brugtmarked

Spar penge med en brugt kopimaskine, printer eller plotter

Viser alle 21 resultater

Spar penge med en brugt kopimaskine, printer eller plotter

Leder du og din virksomhed efter en billig kopimaskine, printer eller plotter i god kvalitet?

Så er du kommet til den helt rigtige leverandør…

Copycolor er det sikre valg når du skal bruge en billig maskine i anskaffelse og drift. Uanset om valget falder på leje eller køb, har vi altid en billig kopimaskine, printer eller plotter parat.

Vi vurderer i fællesskab jeres behov og ønsker, og finder frem til en billig kopimaskine, printer eller plotter, der er som skrædderstyet til jer.

Der vil altid ligge fordele i at købe en brugt og billig kopimaskine gennem Copycolor. Ud over den bedste pris for højkvalitetsmaskiner, har vi altid et kæmpe udvalg, med maskiner til enhver smag og til ethvert behov.

Det kan være svært at få overblik over den totale økonomi ved anskaffelse af enten brugt kopimaskine, printer eller plotter. Mange forhold kan have indflydelse på bundlinjen. Uanset hvilken løsning, du vælger, gælder det om at opnå maksimal produktivitet og minimale driftsomkostninger.

Når vi sælger brugte kopimaskiner til en nedskrevet pris, er det ikke fordi de er forældede, men fordi der er opstået nye behov hos den tidligere ejer. Antallet af medarbejdere har f.eks. stor betydning for de krav, der stilles til maskinen.

Maskinerne er efterset og gennemgået på vores serviceværksted og sælges på samme betingelser som fabriksnyt udstyr.

Såvel vores nye som brugte kopimaskiner og printere er effektive, pålidelige, pladsbesparende og brugervenlige. Komponenterne i vores modeller er langtidsholdbare, hvilket minimerer risikoen for driftsstop. Vi sikrer også, at vores brugte kopimaskiner og printere er kompatible med alle de gængse styresystemer.

Når du investerer i en brugt og billig kopimaskine eller printer hos Copycolor, kan du også vælge vores billige serviceløsninger, således at du ikke fremover skal tænke på toner og driftsproblemer. Vi sørger for at maskinen kører som den skal – hele tiden.

Bredt udvalg af høj kvalitet og effektivitet

Vi har flere multifunktionelle løsninger på lager. Desuden kan en brugt farveprinter fra TA Triumph-Adler, Lexmark, Olivetti eller OKI ofte give professionelle og små kontormiljøer alle de nødvendige funktioner.

TA Triumph-Adler er kendt moderne kontormaskiner som laserprintere, kopimaskiner og multifunktionsprintere, kendetegnet ved høj kvalitet, lang levetid og driftssikkerhed.

Hos Lexmark er der stort fokus på, at printere og kopimaskiner i høj kvalitet produceres og fungerer på en miljøvenlig og socialt ansvarlig måde.

Med en brugt Olivetti kopimaskine eller farveprinter får du høj kvalitet og effektivitet uanset branche. En multifunktionel brugt printer fra Olivetti samler kopiering, print og scan i én pladsbesparende løsning. Olivetti er kendt for sine specialiserede løsninger til finanssektoren; kasseprintere, arbejdsstationer og specialiserede enheder til alle slags brugere.

Vi kan også levere en brugt farveprinter fra OKI, der ligesom Olivetti er kendt for sine multifunktionelle og kompakte løsninger. Både Olivetti og OKI har over 100 års erfaring med design og produktion af dokumentløsninger. Med en brugt printer fra japanske OKI får du en pålidelig, kompakt og fleksibel løsning, der egner sig til små og mellemstore kontormiljøer. Modellerne fra OKI er tilpasset alt fra 1 til 30 brugere.

Genbrug af tonerpatroner

OKI er også kendt for sin indsamlings- og genbrugsplan, der gavner miljøet. Når du returnerer dine brugte tonerpatroner, spares genbrugsstationerne for ekstra affald.

OKI donerer en sum til Red Barnet for hvert ton forbrugsstoffer, de genanvender. Når man afleverer brugte tonerpatroner, kan man benytte OKIs returkasse. Man kan også, portofrit, returnere de tomme tonerpatroner i de nyere tonerpatroners emballage. Ved at tape papkasserne sammen, kan flere tonerpatroner returneres samlet.

CopyColor tryghedsgaranti

Vores tryghedsgaranti gælder naturligvis også brugte løsninger. Læs mere her.

Vi sikrer, at din virksomhed får den optimale løsning, der effektiviserer nuværende og fremtidige arbejdsgange uden at virke som et forstyrrende element i jeres dagligdag.

Vi ombytter brugte kopimaskiner uden diskussion indenfor de første tre måneder, hvis du ikke er tilfreds.

Vores erfarne medarbejdere yder løbende support og teknisk assistance, og ved driftsstop tilbyder vi landsdækkende service indenfor kun seks arbejdstimer. Komponenterne er langtidsholdbare, så du minimerer risikoen for forstyrrende driftsstop med en brugt farveprinter fra Copycolor.

Læs mere om CopyColors tryghedsgaranti.

Læs mere om at købe:
Brugte kopimaskiner
Brugte printere