Brugt printer

Spar penge med en brugt printer

Inden der investeres i en brugt printer, bør der foretages en grundig analyse af det samlede behov for print, kopiering, fax og scanning. Det er et godt udgangspunkt at estimere den årlige mængde af prints og kopier.

Det kan være svært at få overblik over den totale økonomi ved anskaffelse af en brugt printer – valg af papir, toner og blækpatroner har også indflydelse på bundlinjen. Ofte ændrer virksomhedens behov sig lynhurtigt – det samme gør teknologien. I mange tilfælde vil der være penge at spare på en brugt printer – også set over hele printerens levetid i virksomheden.

Maskinerne er efterset og gennemgået på vores serviceværksted og sælges på samme betingelser som fabriksnyt udstyr.

Brugt printer med god driftsøkonomi

Copycolor har egen serviceafdeling, hvilket giver os førstehåndskendskab til hvilke modeller, der fungerer bedst i hvilke kontormiljøer. Da vi selv servicerer alle vores maskiner, er det lige så vigtigt for os som for dig, at der ikke er driftsstop. Vi sælger derfor kun tidssvarende modeller, også hvis du køber en brugt printer. Er uheldet ude, rykker vi ud indenfor seks arbejdstimer – i hele landet.

En brugt printer fra Copycolor er effektiv og brugervenlig – og der følger masser af support med. Vi ombytter en brugt printer uden diskussion inden for de første tre måneder, hvis du ikke er tilfreds.

Brugt printer - salg, leje og leasing

Bredt udvalg

Hos os får du et bredt udvalg af nye og brugte modeller fra bl.a. Develop (som er et brand under Konica Minolta Business Solutions Danmark A/S), TA Triumph-Adler, OKI, Lexmark og Olivetti.

Develop er blandt de førende brands indenfor kontorkommunikation for nystartede, små og mellemstore virksomheder i Europa. En multifunktionel brugt printer fra Olivetti samler ligeledes kopiering, print, scan og fax i én pladsbesparende løsning. Med en brugt printer fra japanske OKI får du en pålidelig, kompakt og fleksibel løsning, der egner sig til små og mellemstore kontormiljøer. Modellerne fra OKI er tilpasset alt fra 1 til 30 brugere. Med TA Triumph-Adler får du et produkt af høj kvalitet med lave driftsomkostninger. Hos Lexmark er der stort fokus på, at printere og kopimaskiner i høj kvalitet produceres og fungerer på en miljøvenlig og socialt ansvarlig måde.

Genbrug af tonerpatroner

OKI er også kendt for sin indsamlings- og genbrugsplan, der gavner miljøet. Når du returnerer dine brugte tonerpatroner, spares genbrugsstationerne for ekstra affald. OKI donerer en sum til Red Barnet for hvert ton forbrugsstoffer, de genanvender. Når man afleverer brugte tonerpatroner, kan man benytte OKIs returkasse. Man kan også, portofrit, returnere de tomme tonerpatroner i de nyere tonerpatroners emballage. Ved at tape papkasserne sammen, kan flere tonerpatroner returneres samlet.

Brugte printere

Se vores brugtmarked her. Finder du ikke, hvad du søger, så kontakt os. Vi kan have flere modeller på lager.

Kontakt os

Hos Copycolor får du en billig printer, præcis som du vil have den. Vi leaser, sælger, leverer og servicerer kontormaskiner i hele landet, og kan være fremme lynhurtigt hvis du har problemer med driften af en maskine, leaset eller købt hos os.

Kontakt os allerede i dag på telefon 78 10 77 00, eller send en e-mail på copycolor@copycolor.dk. Vi står parat til at sammensætte et skræddersyet tilbud på leasing eller at hjælpe dig med at finde en brugt, billig maskine.

Kontakt os og få en professionel vurdering af, om en brugt maskine vil være en god løsning hos jer – og hvilken maskine der passer bedst til jeres behov.