Brugt kopimaskine

Spar penge – køb en brugt kopimaskine

Det kan være svært at få det totale overblik over økonomien ved investering i dokumentløsninger. Behovene ændrer sig hurtigt, og det gør teknologien også. I mange tilfælde vil du kunne spare mange penge ved at købe brugte kopimaskiner.

Uanset hvilken løsning, du vælger, gælder det om at opnå maksimal produktivitet og minimale driftsomkostninger.

Vi sælger kun tidssvarende modeller. Når vores kunder sælger brugte kopimaskiner til en nedskrevet pris, er det ikke fordi de er forældede, men fordi der er opstået nye behov. Antallet af medarbejdere har f.eks. stor betydning for de krav, der stilles til maskinen.

Brugt kopimaskine

Såvel vores nye som brugte kopimaskiner er effektive, pålidelige, pladsbesparende og brugervenlige. Komponenterne i vores modeller er langtidsholdbare, hvilket minimerer risikoen for driftsstop.

Maskinerne er efterset og gennemgået på vores serviceværksted og sælges på samme betingelser som fabriksnyt udstyr. Vi sikrer også, at vores brugte kopimaskiner er kompatible med alle de gængse styresystemer.

Kopi, print og scan i én løsning 

I dag er selv en brugt farvekopimaskine som oftest integreret med en printer og en scanner i én kompakt løsning.

Inden I investerer i en brugt farvekopimaskine, bør I foretages en grundig analyse af jeres behov for kopiering, print og scanning.
Det er et godt udgangspunkt at estimere, hvor mange kopier og print, der produceres årligt. Det er en god idé at overveje både nuværende og fremtidige behov, når man vælger en brugt farvekopimaskine.

Se vores udvalg af brugte kopimaskiner her.