Brugt farvekopimaskine

Kopi, print og scan i én løsning

I dag er selv en brugt farvekopimaskine som oftest integreret med en printer og en scanner i én kompakt løsning.

Inden I investerer i en brugt farvekopimaskine, bør I foretage en grundig analyse af jeres behov for kopiering, print og scanning. Det er et godt udgangspunkt at estimere, hvor mange kopier og print, der produceres årligt, og det er en god idé at overveje både nuværende og fremtidige behov, når man vælger en brugt farvekopimaskine.

Tidssvarende teknologi

Uanset hvilken løsning, I vælger, gælder det om at opnå maksimal produktivitet og minimale driftsomkostninger. Det kan være svært at få det totale overblik over økonomien – valg af papir, toner og blækpatroner spiller også ind. Behovene ændrer sig ofte lynhurtigt, og det samme gør teknologien. I nogle tilfælde vil det derfor være en god idé at købe en brugt farvekopimaskine.

Ombytning af brugt farvekopimaskine uden diskussion

Copycolor har egen serviceafdeling, og vi har således førstehåndsindsigt i, hvilke modeller der fungerer, og hvilke modeller der ikke er optimale til den pågældende virksomhed. Da vi selv servicerer alle vores maskiner, er vi afhængige af, at driften på maskinerne er i top. Vi sælger derfor kun tidssvarende modeller, også hvis du køber en brugt farvekopimaskine.

Vi ombytter en brugt farvekopimaskine uden diskussion indenfor de første tre måneder, hvis du ikke er tilfreds.

Brugt farvekopimaskine - servicering

Hurtig udrykning ved driftsstop

Du kan regne med, at en brugt farvekopimaskine fra Copycolor er pålidelig og effektiv. Komponenterne i vores modeller fra Develop, Lexmark, TA Triumph-Adler, Olivetti og OKI er langtidsholdbare, hvilket minimerer risikoen for driftsstop. Er uheldet ude, rykker vi ud indenfor seks arbejdstimer – i hele landet.

Brugt farvekopimaskine fra Develop, Lexmark, Triumph-Adler, OKI eller Olivetti

Som et brand under Konica Minolta Business Solutions Danmark A/S står DEVELOP for professionelle og moderne kommunikationsløsninger. Hos Develop finder du systemer, software og serviceydelser, der lever op til dine behov i dokumentproduktion og -håndtering.

Japanske OKI har over 125 års erfaring med design og produktion af dokumentløsninger til professionelle brugere. Med en brugt farvekopimaskine fra OKI får du en kompakt, brugervenlig og fleksibel løsning, der egner sig til mindre kontormiljøer.

Olivetti er et italiensk firma, der har produceret skrivemaskiner siden 1908 og er verdensberømt for sit design. I dag er Olivetti en del af Telecom og sortimentet er udvidet til computere, multifunktionelle printere, ink-jet printere, kasseapparater, lommeregnere og meget mere. En brugt farvekopimaskine fra Olivetti samler kopiering, print, scan og fax i én pladsbesparende løsning, hvor der er kælet for detaljerne.

TA Triumph-Adler har løsninger til både små, mellemstore og store virksomheder, der har fokus på datasikkerhed og udnytter teknologi som AirPrint og mobilprint. TA Triumph-Adler har rødder i Tyskland helt tilbage til 1880.

Hos Lexmark er der stort fokus på, at printere og kopimaskiner i høj kvalitet produceres og fungerer på en miljøvenlig og socialt ansvarlig måde.

Se vores brugtmarked her. Finder du ikke, hvad du søger, så kontakt os. Vi kan have flere modeller på lager.

Kontakt os

Hos Copycolor får du en billig farvekopimaskine, præcis som du vil have den. Vi leaser, sælger, leverer og servicerer kontormaskiner i hele landet, og kan være fremme lynhurtigt hvis du har problemer med driften af en maskine, leaset eller købt hos os.

Kontakt os allerede i dag på telefon 78 10 77 00, eller send en e-mail på copycolor@copycolor.dk. Vi står parat til at sammensætte et skræddersyet tilbud på leasing, finde en brugt billig maskine eller hjælpe dig med hvad du og din virksomhed ellers har af behov fra vores kæmpeudvalg.

Kontakt os og få en professionel vurdering af, om en brugt maskine vil være en god løsning hos jer – og hvilken maskine der passer bedst til jeres behov.