Billig toner

Hvad er en toner?

En tonerpatron – også kendt som laser toner eller bare toner – er en komponent man kan finde i laserprintere. Tonerpatroner indeholder tonerpulver, som er en fin, tør blanding af plastik partikler, kulstof og sort eller andre farvestoffer. Til sammen udgør de det billede eller dokument der bliver printet ud. Toneren overføres til papiret via en elektronisk ladet tromleenhed, og smeltet på papiret ved opvarmede ”ruller” under udskrivningen.

Billig toner

Lavpris til middel-kvalitets laserprintere indeholder typisk to komponenter der efter et stykke tid bør skiftes ud: selve tonerpatronen – med en levetid på omkring 2000 sider – samt tromleenheden, der som regel holder til 40.000 sider. Nogle tonerpatroner bygges sammen med tromleenheden, hvilket gør at begge skal skiftes ud når bare den ene komponent er ”løbet tør”. Tonerpatroner minder en del om blækpatroner, som anvendes i inkjet printere.

Toner typer

Genuine toner:

Denne type bliver fremstillet af printerproducenten. Ved at købe en Genuine toner får du i de fleste tilfælde en garanti for, at toneren leverer mindst X antal sider før den skal skiftes ud, plus at toneren med 100% sikkerhed virker sammen med printeren. Genuine tonere er dyrere end de andre typer.

Compatible toner, også kendt som ”Generic”:

Disse patroner er fremstillet helt fra bunden, og er dermed ikke genopfyldt fra gamle tonere. De er som regel solgt af tredjeparts virksomheder der ikke har noget at gøre med printermærket, men som leverer tonere der alligevel er kompatible. Compatible tonere er mindre pålidelige i forhold til Genuine tonere – hvilket gøres op for med en billigere pris.

Det er muligt at finde en billig toner – både af Genuine og Compatible typen – hvis man ved hvor man skal kigge.

Billig toner hos CopyColor

Hvis du er på jagt efter en billig toner, er du kommet til det rette sted.

Hos CopyColor kan vi tilbyde dig et hav af forskellige printer tonere med vores serviceaftale. Det er nemt at bestille den rigtige toner til din virksomhedsprinter, og med 20 års erfaring, skal vi nok sørge for at dit udstyr kører som smurt.

Kontakt os i dag og lad os tage en snak om jeres toner.