A3 printer

Leder du efter en A3 printer til virksomheden eller hjemmebrug?

Hos CopyColor har vi en masse forskellige A3 printere fra japanske OKI. Vi hjælper dig gerne med at udvælge den helt rigtige printer i forhold til dit forbrug, budget og ambitioner.

OKI – specialist i printere til virksomheder

Oki Electric Industry Co., Ltd – bedre kendt som OKI – er en stor japansk virksomhed, med butikker og/eller underleverandører i over 120 lande. Virksomheden fokuserer på produktion og salg af telefoniudstyr, printere og multifunktionsmaskiner.

I 1881 producerede OKI den første telefon i Japan. Siden da har virksomheden valgt at specialisere sig i udvikling og fremstilling af telekommunikationsudstyr, samt informationsprodukter og andre maskiner så som pengeautomater og printer. Printerafdelingen drives gennem OKI Data. OKI Data – der markedsfører sine produkter under OKI navnet – fokuserer på at skabe professionelle applikationer og ydelser. Virksomheden tilbyder en bred vifte af udstyr, fra printere, til faxmaskiner og multifunktionsmaskiner. OKI udbyder også konsulentydelser til virksomheder.

Den japanske gigant leverer selvfølgelig også printere i mange forskellige størrelser, og i forskellige formater. Er du på jagt efter en A3 printer, er OKI et suverænt valg.

A3 Printer hos CopyColor

Med over 20 års erfaring i branchen er du sikret en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med at reducere omkostninger og forbedre virksomhedens produktivitet. Vi har hjulpet rigtig mange forskellige kunder fra meget forskellige brancher igennem årene, hvilket blandt andet har lært os at ingen virksomheder er ens; hvad der fungerer for logistikvirksomheden, fungerer ikke nødvendigvis for møbelhandleren.

Derfor bruger vi gerne meget tid på at tale med dig, omkring dine ønsker og bekymringer. Sammen finder vi den helt rigtige løsning, der giver din virksomhed vind i sejlene.

Som en ekstra bonus tilbyder vi en 3 måneders pengene-tilbage-garanti på vores maskiner. Hvis der er gået op til 3 måneder, og du stadig ikke er tilfreds med vores produkter, kan du uden problemer sende det tilbage og få pengene retur.

A3 printer