Kundelogin  Fjernsupport  Kontakt


Service / Tonerbestilling


 

Tonere til printere


Ved du hvilken toner til printeren du skal købe?  Copycolor finder frem til de rigtige toner til printere ud fra dine indtastede oplysninger. Du er også velkommen til selv at tjekke prisen ud i vores store online katalog.

Der er mange tusinde kvaliteter, varianter og størrelser når det drejer sig om toner til printere.  Giv os et kald på telefonen, så finder vi hurtigt de helt rigtige toner til dine printere frem og giver dig markedets bedste pris.

 

Indgå en serviceaftale inklusiv toner til printeren – så kører den hele tiden 

Det er ikke altid nemt at holde styr på restmængden af toner i printeren. Med en serviceaftale holder Copycolor automatisk styr på om maskinen er ved at løbe tør. Vi sørger for at komme med en ny toner til printeren inden katastrofen indtræffer, og sikrer din virksomhed mod unødvendige driftstop og irriterende ventetider.

Ud over at levere toner til printeren udfører vi også servicering af maskinen i henhold til fabrikanternes anbefalinger. Vi holder ganske enkelt styr på det hele, du skal blot trykke ”print”.

 

Kvalitets toner til printeren

Copycolor forhandler naturligvis original toner til printeren i din virksomhed. Vi leverer hurtig, effektiv og korrekt toner til printeren, altid til konkurrencedygtige priser.

Hos Copycolor er du sikker på at få den bedste kvalitet til de bedste priser. Vi tåler en sammenligning, find din toner til printeren i vores kæmpe udvalg. Vi har toner og maskiner til enhver smag og til ethvert behov.

 

Få mere at vide om din toner til printeren hos Copycolor

Har du brug for at vide mere om vores toner til printeren hos dig, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag på telefon 78 10 77 00, eller send en e-mail på copycolor@copycolor.dk.

Lad os finde den rette toner til printeren frem fra vores store lager. Vi kan eventuelt samtidigt sammensætte et skræddersyet tilbud på leasing af en billig kontormaskine til dig eller finde en brugt billig maskine som du bliver glad for. 

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 

(+45) 78 10 77 00
COPYCOLOR@COPYCOLOR.DK
CVR 39359057

Nordic dealer 2019 copycolor

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 (+45) 78 10 77 00

 COPYCOLOR@COPYCOLOR.DK

 CVR 39359057

 

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn