Kundelogin  Fjernsupport  Kontakt


SORTIMENT


 

Sort/hvid printere


copycolor A4 s/h printer
copycolor A3 s/h printer

  

Miljøvenlig sort/hvid printer

Med en moderne sort/hvid printer får du en miljørigtig maskine. De nye modeller bruger meget lidt strøm, varmer hurtig op, printer hurtigt ud og har en strømbesparende dvaletilstand. Når det gælder blækpatroner, er ydelsen også forbedret. Samlet set medfører en ny sort/hvid printer, at der bliver brugt mindre energi, hvilket giver lavere driftsomkostninger.

Mange printopgaver klares fint med en hurtig sort/hvid printer; tilbud, ordrebekræftelser, fakturaer og rapporter kan printes på fortrykt papir, hvis der skal være farver på.

 

En sort/hvid printer til alle kontormiljøer
Hos Copycolor finder du en sort/hvid printer til alle kontormiljøer. En sort/hvid printer er målrettet mindre kontormiljøer med modeller tilpasset alt fra 1 til 30 brugere. I vores brede udvalg finder du en sort/hvid printer, der matcher dine behov, uanset om dit fokus er lave printomkostninger, høj hastighed, støjsvaghed og/eller kompatibilitet. Nogle maskiner udskriver fra Office pakken, mens andre er kompatible med alle softwareprogrammer. Du kan også finde en sort/hvid printer, der giver mulighed for print på A3.

 

Skal du bruge en ny sort/hvid printer, er OKI én af de førende leverandører. Det japanske firma er kendt for sine kompakte kopimaskiner og sit store udvalg af sort/hvide printere, der er velegnede til små og mellemstore kontormiljøer. OKI leverer også multifunktionelle løsninger, med sort/hvid printer, farveprinter, kopiering og scanning i én model.

 

Suppler med en sort/hvid printer
Store virksomheder, der har printere flere steder, kan med fordel investere i en sort/hvid printer til at supplere de multifunktionelle kopimaskiner. Med flere printere i huset kan man spare mange penge med FollowMe print, hvor man tilkalder sit print til netop den maskine, man står ved. Hermed er maskinen ikke en flaskehals, og der ligger ikke uafhentede prints rundt omkring. Samtidig undgår man, at vigtige dokumenter ved en fejl havner i hænderne på de forkerte.

 

Der er stor forskel på hastigheder på en ny sort/hvid printer – det gælder både opvarmningstiden og udskrivningstiden. En stor multifunktionel maskine kan udskrive mange sider i minuttet, men kan være længe om at gå i gang. Derfor vil medarbejderne ofte sætte stor pris på “deres egen” kompakte sort/hvid printer.

 

 

CopyColors Tryghedsgaranti 

  • Vores kopimaskiner er altid teknisk tidssvarende. 
  • Vi ombytter kopimaskiner uden diskussion indenfor de første tre måneder, hvis du ikke er tilfreds.
  • Vi tilbyder landsdækkende service indenfor kun seks arbejdstimer ved driftsstop.

 

 

LÆS MERE OM VORES TRYGHEDSGARANTI

  

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 

(+45) 78 10 77 00
[email protected]
CVR 39359057

Nordic dealer 2019 copycolor

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 (+45) 78 10 77 00

 [email protected]

 CVR 39359057

 

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn