Kundelogin  Fjernsupport  Kontakt


Service / Tonerbestilling


 

Reparation af kopimaskiner


Undgå reparation af kopimaskiner med en serviceaftale
I dag er en kopimaskine ofte en del af en samlet løsning, der omfatter print, fax og scan. Det sparer både plads og penge, men ulempen er, at alle funktionerne bliver ubrugelige, når maskinen går ned.

 

Der er meget, man selv kan gøre for at undgå reparation af kopimaskiner. En god serviceaftale kan sikre ordentlig vedligeholdelse, hvorved man minimerer risikoen for ubelejlige driftsstop. Med god oplæring, support og en ansvarlig superbruger, kan man slippe for jævnlig reparation af kopimaskiner.

Copycolor i Glostrup tilbyder support, service og reparation af kopimaskiner i hele landet. Ved driftsstop rykker vi ud indenfor seks arbejdstimer.

 

Over 20 år erfaring
Vi leverer multifunktionsmaskiner, kopimaskiner og printere fra bl.a. OKI og Olivetti. Vores maskiner er altid teknisk tidssvarende, og vi ombytter uden diskussion inden for de første tre måneder, hvis du ikke er tilfreds. Da vi har egen serviceafdeling, har vi lige så meget interesse som dig i at undgå reparation af kopimaskiner.

Vi har over 20 års erfaring i at finde originale løsninger, der svarer til netop jeres behov, og vi giver markedets bedste finansieringstilbud. Vores erfarne medarbejdere hjælper dig til at vælge den optimale løsning, der giver dig maksimal produktivitet og minimale driftsomkostninger, herunder udgifter til reparation af kopimaskiner.

 

Tidssvarende multifunktionsmaskiner
På få år er der sket en rivende udvikling på markedet for multifunktionsmaskiner. Priserne er dalet markant, og effektiviteten og funktionaliteten er tilsvarende forhøjet. Der er i dag så mange muligheder, at det kan være svært at danne sig overblik.

For at få den optimale løsning er det en god idé at analysere det samlede behov for kopiering, print og scanning. Et estimat af hvor mange kopier og print, der laves årligt, er et godt udgangspunkt, når der skal vælges en ny løsning. Valg af papir, toner og blækpatroner har også stor betydning for driftsomkostningerne. 

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 

(+45) 78 10 77 00
COPYCOLOR@COPYCOLOR.DK
CVR 39359057

Nordic dealer 2019 copycolor

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 (+45) 78 10 77 00

 COPYCOLOR@COPYCOLOR.DK

 CVR 39359057

 

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn