Kundelogin  Fjernsupport  Kontakt


Om CopyColor


 

Om CopyColor


om copycolor

 

Vores mission er ganske enkel: Vi vil implementere kontormaskiner med IT, der dækker virksomhedens behov fuldstændigt og dermed gør dagligdagen nemmere for dig og dine kolleger. 

 

Copycolor blev etableret i April 2000 og er i dag Danmarks største leverandør af TA Triumph-Adler og Olivetti maskiner, samt en af de største OKI forhandlere i Danmark. Vi lægger vægt på at levere Danmarks bedste service og ingen kunde er for lille eller for stor. 

 

Med hovedsæde i Glostrup, og med landsdækkende serviceafdeling, har CopyColor for længst manifesteret sig som én af branchens bedste og mest pålidelige leverandører af kopi- og printløsninger.

Vi har i over 20 år leveret kvalitets kopi- og printløsninger til dansk erhvervsliv. Med markedets bedste teknikere, supportere og specialister ansat kan vi tilbyde Danmarks bedste og hurtigste service. Vi har altid en ekspert klar til at løse opgaven hos dig. 

 

Vi ser os selv som din virksomheds problemknuser, uanset hvilken kopimaskine der kunne, kan eller skal være tale om - så har vi løsningen!

 

CopyColor er din virksomheds ekstra ressource.
Du kan altid få fat i os – døgnet rundt, året rundt.

 

Vi lægger vægt på, at dine kopimaskiner skal give mere effektivitet i hverdagen, aldrig det modsatte. CopyColor er til for, at I kan koncentrere jer om jeres kernekompetence.

 

Derfor har vi Danmarks bedste udrykningsservice. Vi er ganske simpelt hos i din virksomhed indenfor 6 timer, hvis en printer eller kopimaskine ikke virker som den skal. Vi sørger for, at I hurtigt er 100 % kørende igen.

 

Vi tilbyder reparation af kopimaskiner, også de mærker vi ikke selv fører. Tøv ikke med at kontakte os, hvis din kopimaskine er i stykker. Vores faguddannet reparatør bringer din maskine tilbage til brugbar stand hurtigere end nogen anden.

 

Vi bytter med et smil i hele den aftalte serviceperiode, hvis I af én eller anden årsag skulle have lyst til at ombytte en ny kopimaskine.. Intet bøvl – kun GOD service. 

 

Ny teknologi og nytænkning – CopyColor har din næste løsning klar

 

I en verden, hvor der hver dag udvikles nye intelligente funktionaliteter, tilbydes der konstant hurtigere, stærkere og mere effektive løsninger. Kunsten består i, at vælge kvalitetsstærke, økonomiske og fleksible løsninger der kan følge med tiden og din virksomheds behov.

 

CopyColor sætter en stor ære i altid at levere engageret, profesionel og faglig ekspertise med Danmarks bedste TA Triumph-Adler, Olivetti og OKI løsninger. Vi leverer altid teknisk tidssvarende og opdaterede løsninger, der letter dagligdagen i den moderne virksomhed.

 

CopyColor består af et stærkt hold af erfarne og veluddannede specialister, der er parate til at analysere din virksomheds behov og matche det med markedets bedste og mest fleksible kvalitetsløsninger indenfor print og kopi.  

Lad os give dig et bud på, hvad vi mener er den perfekte løsning for dig.

 

 

 

kontakt copycolor

Lad markedets bedste løsninger komme til dig

 

 

Lad os give dig et bud på, hvad vi mener er den perfekte løsning for dig.

 

Tag kontakt til os allerede i dag, og få de rette svar på dine spørgsmål.

 

Vi er altid klar til at servicere dig på telefon

78 10 77 00

eller

e-mail [email protected].

 

 

 

 

  

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 

(+45) 78 10 77 00
[email protected]
CVR 39359057

Nordic dealer 2019 copycolor

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 (+45) 78 10 77 00

 [email protected]

 CVR 39359057

 

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn