Kundelogin  Fjernsupport  Kontakt


Service / Tonerbestilling


 

Ny kopimaskine


Ny kopimaskine – billigere og bedre
Kopimaskiner og printere kan blive for gamle – de virker måske upåklageligt, men produktionstiden er for lang. I disse tilfælde kan det være relevant at opgradere til en ny kopimaskine. Udover at medarbejdernes ventetid i kopirummet reduceres, kan kvaliteten også forbedres med en ny kopimaskine.

Derudover kan driftsomkostningerne minimeres med en ny kopimaskine. De nye modeller er ofte billigere i brug og mere miljøvenlige end de gamle. Store maskiner koster naturligvis mere end mindre maskiner, men der er også stor forskel på prisen pr. print.

 

Analyser dit behov
Inden du investerer i en ny kopimaskine, anbefales det at analysere dit behov for kopiering, print og scanning. Et estimat af hvor mange kopier og print, der laves årligt, er et godt udgangspunkt. Det er en god idé at overveje både nuværende og fremtidige behov, når du skal vælge en ny kopimaskine.

Det kan være vanskeligt at få overblik over den totale økonomi i en ny løsning. Husk at toner, blækpatroner, valg af papir også betyder meget for driftsomkostningerne.

 

Support indenfor seks arbejdstimer
Når Copycolor leverer en ny kopimaskine, tilbyder vi landsdækkende service indenfor kun seks arbejdstimer ved driftsstop. En ny kopimaskine fra Copycolor er altid teknisk tidssvarende – vi ombytter uden diskussion indenfor de første tre måneder, hvis du ikke er tilfreds med din løsning. Vi har over 20 års erfaring i at finde originale løsninger, uanset hvilke krav din virksomhed stiller til en ny kopimaskine.

 

Ny kopimaskine fra OKI eller Olivetti
Vi har gode erfaringer med OKI og Olivetti, der leverer effektive, pålidelige, pladsbesparende og brugervenlige løsninger. Begge leverandører har flere generationers erfaring med at designe dokumentløsninger til professionelle brugere i virksomheder og organisationer. Uanset størrelsen på kontormiljøet kan vi levere en tidssvarende løsning, der minimerer driftsomkostningerne og øger produktiviteten.

Vi giver markedets bedste finansieringstilbud på en ny kopimaskine fra OKI eller Olivetti. 

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 

(+45) 78 10 77 00
COPYCOLOR@COPYCOLOR.DK
CVR 39359057

Nordic dealer 2019 copycolor

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 (+45) 78 10 77 00

 COPYCOLOR@COPYCOLOR.DK

 CVR 39359057

 

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn