Kundelogin  Fjernsupport  Kontakt


Service / Tonerbestilling


 

Ny farveprinter


Ny multifunktionel farveprinter
En ny farveprinter er ikke hvad den har været. Når du køber en ny farveprinter i dag er den ofte en del af en multifunktionel kontormaskine, der også kopierer, faxer og scanner. Copycolor leverer løsninger fra OKI og Olivetti, der er effektive, pålidelige, pladsbesparende og brugervenlige. Uanset hvilke krav du stiller til en ny farveprinter, kan vi levere en fremtidssikret løsning.

 

En ny farveprinter fra Copycolor er altid teknisk tidssvarende – vi ombytter uden diskussion indenfor de første tre måneder, hvis du ikke er tilfreds. Og vi tilbyder landsdækkende service indenfor kun seks arbejdstimer ved driftsstop.

 

Ny farveprinter fra OKI og Olivetti
Skal du bruge en ny farveprinter, hører OKI og Olivetti til de førende leverandører. OKI har siden lanceringen af farvelaserprinteren C5000 oplevet en stadigt stigende efterspørgsel.

Det italienske firma Olivetti, der i dag er den del af Telecom, er et kapitel for sig. Med en ny farveprinter fra Olivetti får du høj kvalitet og effektivitet. Olivetti er bl.a. kendt for sine specialiserede løsninger til finanssektoren; kasseprintere, arbejdsstationer og specialiserede enheder til enhver type bruger.

 

Miljøvenlig farveprinter der er billig i drift
En ny farveprinter fra Olivetti eller OKI er både billig i drift og miljøvenlig. De nye modeller bruger meget lidt strøm, varmer hurtig op, printer hurtigt ud og har en strømbesparende dvaletilstand. Tonerydelsen er også forbedret. Alt i alt medfører en ny farveprinter, at der bliver brugt mindre energi, hvilket giver lavere driftsomkostninger og mindre forurening.

 

Der er stor forskel på hastigheder på en ny farveprinter – det gælder både opvarmningstiden og udskrivningstiden. En stor kontormaskine kan printe mange sider i minuttet, men kan være længe om at gå i gang. De kompakte modeller vil i de fleste mindre kontormiljøer være billigere i drift på grund af deres fleksibilitet.

Der er også stor forskel på priserne på en ny farveprinter – det gælder også prisen pr. print. Det er således vigtigt at analysere sine behov nøje, inden man investerer i en ny farveprinter. Husk at valg af toner, blækpatroner og papir også er faktorer i den totale økonomi. 

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 

(+45) 78 10 77 00
COPYCOLOR@COPYCOLOR.DK
CVR 39359057

Nordic dealer 2019 copycolor

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 (+45) 78 10 77 00

 COPYCOLOR@COPYCOLOR.DK

 CVR 39359057

 

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn