Kundelogin  Fjernsupport  Kontakt


Service / Tonerbestilling


 

Multifunktionsmaskiner


Multifunktionsmaskiner med et godt ry
I gamle dage havde multifunktionsmaskiner ry for at være lige dårlige til både kopiering, print, fax og scanning. Det er et ry, som de for længst har lagt bag sig – i dag står multifunktionsmaskiner på alle måder for en høj kvalitet.

 

Oprindeligt var der tale om en almindelig faxmaskine, der blev forbundet til en computer, hvorved man kunne printe og scanne tekst og billeder og distribuere disse via telefonnettet. Med indbygget intelligens kunne apparatet også anvendes som en kopimaskine. Selvom faxmaskiner og computere længe havde været faste bestanddele på kontoret, blev multifunktionsmaskiner først udbredt senere. Faxmaskinens print og scanne-teknologi havde nemlig ikke den samme kvalitet som enkeltstående printere.

 

Ærlig rådgivning om multifunktionsmaskiner
I dag kan man få effektive multifunktionsmaskiner til næsten ingen penge. Copycolor tilbyder serviceaftaler på multifunktionsmaskiner fra Olivetti og OKI, skræddersyet til dit behov. Hos os får du ærlig rådgivning om alle modeller, så vi sammen kan finde den optimale løsning.

 

Vores multifunktionsmaskiner er altid teknisk tidssvarende – vi ombytter uden diskussion indenfor de første tre måneder, hvis du ikke er tilfreds. Vi har over 20 års erfaring i at finde originale løsninger, uanset hvilket behov for multifunktionsmaskiner din virksomhed har, og vi giver markedets bedste finansieringstilbud. Vi tilbyder landsdækkende service indenfor kun seks arbejdstimer ved driftsstop.

 

Vores multifunktionsmaskiner kan leveres med sikkerhedsværktøj, der krypterer informationerne på harddisken. Uden sikkerhedsværktøj kan multifunktionsmaskiner og kopimaskiner udgøre en sikkerhedsrisiko, f.eks. for identitetstyveri, hvis man tager en kopi af sit skattekort.

 

Brugte multifunktionsmaskiner
Også vores brugte multifunktionsmaskiner er tidssvarende – alle vores modeller er effektive, pålidelige og brugervenlige. Komponenterne i vores modeller fra OKI og Olivetti er langtidsholdbare, hvilket minimerer risikoen for driftsstop.

Vi sikrer også, at vores brugte multifunktionsmaskiner er kompatible med alle de gængse styresystemer. 

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 

(+45) 78 10 77 00
COPYCOLOR@COPYCOLOR.DK
CVR 39359057

Nordic dealer 2019 copycolor

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 (+45) 78 10 77 00

 COPYCOLOR@COPYCOLOR.DK

 CVR 39359057

 

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn