Kundelogin  Fjernsupport  Kontakt


Service / Tonerbestilling


 

Leje af kopimaskiner


Leje af kopimaskiner og multifunktionsmaskiner

Copycolor i Glostrup tilbyder leje af kopimaskiner, printere og multifunktionsmaskiner. Ved evt. driftsstop rykker vi ud indenfor kun seks arbejdstimer, alle steder i Danmark. Ved leje af kopimaskiner hos Copycolor får du altid teknisk tidssvarende løsninger – vi ombytter maskiner uden diskussion indenfor de første tre måneder, hvis du ikke er tilfreds.

 

Leje af kopimaskiner fra OKI og Olivetti
Her kan du leje kopimaskiner fra OKI og Olivetti. Japanske OKI har over 125 års erfaring i at udvikle, producere og, via forhandlere, markedsføre og supportere dokumentløsninger til professionelle brugere i virksomheder og organisationer. Copycolor tilbyder leje af kopimaskiner fra OKI, der er målrettet små kontormiljøer. Du kan få høj hastighed og kvalitet i en løsning, der samler kopi, print og scan.

Italienske Olivetti har produceret skrivemaskiner siden 1908 og er verdensberømt for sit stilrene design. I 2003 blev Olivetti en del af Telecom Italien og producerer i dag også computere, printere, kasseapparater, lommeregnere, software til dokumenthåndtering og meget mere. Ved leje af kopimaskiner fra Olivetti får du effektive, pålidelige, pladsbesparende og brugervenlige løsninger. De hurtigste farvekopimaskiner fra Olivetti scanner 78 originaler i minuttet og printer/kopierer 50 sider i minuttet. Det sparer meget ventetid i kopirummet.

 

Leje af effektive kopimaskiner
Der er stor forskel på priser og hastigheder. Overvejer man leje af kopimaskiner, skal man tage højde for både opvarmningstiden og udskrivningstiden. En stor maskine kan printe mange sider i minuttet, men kan være længe om at komme i gang. Til mindre kontormiljøer anbefales derfor de kompakte og fleksible modeller, da de i det lange løb er billigere i drift.

 

Egen serviceafdeling og god rådgivning
Hos Copycolor kan du leje kopimaskiner, der matcher ethvert behov. Vores erfarne medarbejdere hjælper dig til at vælge den optimale løsning, der giver dig maksimal produktivitet og minimale driftsomkostninger.

 

Copycolor har egen serviceafdeling, hvilket giver os dyb indsigt i, hvilke modeller som fungerer bedst i hvilke arbejdsmiljøer. Da vi selv servicerer alle vores maskiner, er vi afhængige af, at driften på maskinerne er i top. Således er du sikret tidssvarende modeller, også ved leje af brugte kopimaskiner. 

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 

(+45) 78 10 77 00
[email protected]
CVR 39359057

Nordic dealer 2019 copycolor

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 (+45) 78 10 77 00

 [email protected]

 CVR 39359057

 

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn