Kundelogin  Fjernsupport  Kontakt


Service / Tonerbestilling


 

Kopimaskiner


Altid teknisk tidssvarende kopimaskiner
Copycolor i Glostrup leverer kopimaskiner, printere og multifunktionsmaskiner. Vi tilbyder landsdækkende service indenfor kun seks arbejdstimer ved driftsstop. Vores kopimaskiner er altid teknisk tidssvarende – vi ombytter kopimaskiner uden diskussion indenfor de første tre måneder, hvis du ikke er tilfreds.

Vi har over 20 års erfaring i at finde originale løsninger, uanset hvilket behov din virksomhed har, og vi giver markedets bedste finansieringstilbud. Vi leverer også brugte kopimaskiner – tjek vores lager for gode tilbud.

 

Når du køber kopimaskiner med multifunktion, vil du selvfølgelig gerne have, at produktiviteten maksimeres med minimal oplæringstid. Kopimaskiner fra OKI og Olivetti er effektive, pålidelige, pladsbesparende og brugervenlige.

 

Kopimaskiner fra OKI

Japanske OKI har over 125 års erfaring i at udvikle, producere og, via forhandlere, markedsføre og supportere dokumentløsninger til professionelle brugere i virksomheder og organisationer. Det europæiske hovedkontor ligger i London. I Danmark ligger OKI i Albertslund.

 

OKI tilbyder kompakte kopimaskiner, der er velegnede til mindre virksomheder og små kontormiljøer. Med OKI’s løsninger får du hurtig og professionel print, kopi og scan direkte fra din pc. Flatbed-scanneren gør, at du kan scanne og kopiere hurtigt og fleksibelt.

OKI er kendt for sine alt i én løsninger til små arbejdsgrupper; med en OKI maskine får du alle kernefunktioner i en kompakt model; sort-hvid udskrivning og kopiering, farvescanning og direkte fax.

 

Kopimaskiner fra Olivetti
Olivetti er et italiensk firma, der har produceret skrivemaskiner siden 1908. Olivetti blev verdensberømt for sit fokus på lækkert design i såvel produkter som markedsføringsmateriale – i 1952 viste MoMA i New York en udstilling om Olivettis industrielle design.

I 2003 blev Olivetti en del af Telecom Italien. Olivetti leverer i dag computere, herunder tablets, multifunktionelle printere og kopimaskiner, faxmaskiner og ink-jet printere, kasseapparater, terminaler, lommeregnere og software til dokumenthåndtering, beskyttelse og uddannelse.

 

De kompakte Olivetti kopimaskiner er designet til at give professionelle og små kontormiljøer alle de nødvendige funktioner; kopiering, print, scan, fax. Olivetti er kompatibel med alle de gængse styresystemer. Komponenterne er langtidsholdbare, så risikoen for driftsstop er minimal. Det giver maksimal produktivitet og minimale driftsomkostninger. 

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 

(+45) 78 10 77 00
COPYCOLOR@COPYCOLOR.DK
CVR 39359057

Nordic dealer 2019 copycolor

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 (+45) 78 10 77 00

 COPYCOLOR@COPYCOLOR.DK

 CVR 39359057

 

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn