Kundelogin  Fjernsupport  Kontakt


Om CopyColor


 

Kopimaskine


Kopimaskine af høj kvalitet fra OKI eller Olivetti

Kopimaskinen er uundværlig for alle virksomheder. Den eneste undtagelse er virksomheder der kommunikerer internt, samt med deres kunder, ved hjælp af digitale dokumenter – men det er sjældent tilfældet. Derfor er det vigtigt at have en kopimaskine der kører upåklageligt og kan opfylde alle behov. Hos CopyColor har vi over 20 års erfaring i at finde unikke løsninger til vores kunder, uanset hvilke behov der er tale om. Vi kan tilbyde dig og din virksomhed nye så vel som brugte kopimaskiner.

 

Stort udvalg af maskiner til kontoret fra OKI

Den internationale elektronikgigant OKI Electric Industry har over 125 års erfaring i at udarbejde løsninger til små og store virksomheder. OKI er specialister i mindre multifunktionelle maskiner og er et populært valg for mindre virksomheder og enkeltmandsvirksomheder. Med OKI er du sikret en maskine der kan det hele, i et enkelt og kompakt design.

 

Pryd kontoret med italiensk design fra Olivetti

Den italienske virksomhed Olivetti er kendt for at have fokus på design – både når det kommer til deres udstyr og deres markedsføringsmateriale. Virksomheden har eksisteret siden 1908, hvor den producerede skrivemaskiner. Nu om dage handler det om printere, kopimaskiner, scannere, og selvfølgelig multifunktionelle maskiner. Olivetti har stadig fokus på designet af deres maskiner – noget som deres kunder stolt har vist frem på kontorerne gennem årene.

Olivetti’s produkter er rettet mod mindre kontormiljøer, der gerne vil have alle de nødvendige funktioner i én pakke. Deres maskiner er kompatible med de mest anvendte styresystemer, så der er ingen grund til at frygte hvor vidt alle medarbejdere bruger samme styresystem – det virker bare. Olivetti laver også andet end multifunktionelle maskiner til kontoret, blandt andet har de for nyligt udgivet en tablet, og virksomheden er også kendt for at lave kasseapparater, terminaler, lommeregner og software til dokumenthåndtering, beskyttelse og uddannelse.

  

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 

(+45) 78 10 77 00
[email protected]
CVR 39359057

Nordic dealer 2019 copycolor

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 (+45) 78 10 77 00

 [email protected]

 CVR 39359057

 

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn