Kundelogin  Fjernsupport  Kontakt


Om CopyColor


 

Konica Minolta kopimaskiner


Olivetti eller Konica Minolta kopimaskiner?

Copy Color er hele Danmarks professionelle forhandler af Olivetti kopimaskiner - vi dækker din virksomheds daglige behov for hurtige, billige og effektive kvalitetskopimaskiner. Vi er eksperter i at finde frem til de Olivetti kopimaskiner, der på alle punkter er identiske med Konica Minolta kopimaskiner. Olivetti kopimaskinerne bliver produceret på samme fabrik som Konica Minolta kopimaskinerne.

 

Her hos Danmarks bedste og mest servicemindede forhandler af Olivetti kopimaskiner, tilbyder vi landets bedste og hurtigste service samt reparation. Vi er altid hos dig indenfor 6 arbejdstimer hvis du får driftstop.

 

Driftsikker tryghed med Olivettis svar på Konica Minolta kopimaskiner

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dine Olivetti kopimaskiner. Tilfredshed dannes af mange parametre. Udover gode priser, hurtig levering og fuldstændig gnidningsfri installation, ved vi, at god service er med til at sikre din tilfredshed. Derfor tilbyder vi Danmarks bedste service af Olivetti kopimaskiner.

 

Skulle du alligevel, af én eller anden grund, ikke være tilfreds med dine nyerhvervede driftssikre maskiner, kan du med god samvittighed, bruge vores unikke 100 % tilfredshedsgaranti. Vi ombytter ganske enkelt alle dine Olivetti kopimaskiner i hele aftaleperioden hvis du ikke er tilfreds. Uden diskussion.

 

Olivetti og Konica Minolta kopimaskiner klarer alle opgaver med stor præcision

Her hos CopyColor, er vi eksperter i at analysere din virksomheds printer- og kopibehov. Når vi har gennemgået vores analyse for dig, kan vi præsentere dig for de bedste kopi- og printløsninger på markedet, uanset om det er Olivetti, Konica Minolta kopimaskiner eller andre driftssikre, stabile og økonomisk fordelagtige løsninger du ønsker.

 

Siden etableringen i år 2000, har vi oparbejdet en specialisterfaring, der gør Copycolor til den perfekte samarbejdspartner. Vi er altid klar til at finde originale og velfungerende løsninger til dansk erhvervsliv. Kontakt os i dag, og få alt at vide om dine næste kopimaskiner og hvis du vil, kan vi også præsentere dig for markedets måske bedste finansieringstilbud.

 

Alt om Olivetti contra Konica Minolta kopimaskiner og lidt om vores store udvalg

CopyColor leverer altid teknisk tidssvarende og opdaterede løsninger, og vi sætter stor ære i altid at levere engageret og faglig ekspertise sammen med vores Olivetti løsninger. Vi kan professionelt guide dig i valget mellem Olivetti eller Konica Minolta kopimaskiner, med specifikationer og tekniske beskrivelser.

 

Tag kontakt til os allerede i dag, og få de rette svar på dine spørgsmål. Vi er altid klar til at servicere dig på telefon 78 10 77 00 eller e-mail copycolor@copycolor.dk. Har du brug for specifikationer og billeder af vores løsninger eller skal du hurtigt bestille tonere eller servicebesøg kan du også bruge vores hjemmeside direkte.

 

Copycolors ekspertise kommer din virksomhed til gode - Lad markedets bedste løsninger komme til dig.  

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 

(+45) 78 10 77 00
COPYCOLOR@COPYCOLOR.DK
CVR 39359057

Nordic dealer 2019 copycolor

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 (+45) 78 10 77 00

 COPYCOLOR@COPYCOLOR.DK

 CVR 39359057

 

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn