Kundelogin  Fjernsupport  Kontakt


Service / Tonerbestilling


 

Farveprinter


Tryk dit eget materiale
Med din egen farveprinter sparer du udgifter til eksterne trykkerier. Med en farveprinter fra Copycolor behøver du ikke få alt dit præsentations- og markedsføringsmateriale trykt ude i byen.


En farveprinter fra f.eks. Olivetti eller OKI kan klare selv komplicerede printopgaver, og du styrer selv hele processen.

En farveprinter skal være nem at betjene, så oplæringstiden er så kort som mulig. I betjeningspanelet ses alle funktioner klart og tydeligt, og det er nemt at udskifte både toner og papir på din farveprinter.

 

Farveprinter og kopimaskine i ét
I dag er en farveprinter ofte integreret i en kopimaskine, som også kan scanne og faxe. En multifunktionel farveprinter fra Olivetti eller OKI er således designet til at give professionelle og små kontormiljøer alle de nødvendige funktioner.

 

Olivetti er en af verdens førende leverandører af printløsninger. Med en Olivetti farveprinter får du høj kvalitet og effektivitet uanset branche og omfang af kontormiljøet. Olivetti er et italiensk firma, der har produceret skrivemaskiner siden 1908. Olivetti blev verdensberømt for sit industrielle design – i 1952 viste MoMA i New York en udstilling om Olivetti. Olivetti er også kendt for sine specialiserede løsninger til finanssektoren; kasseprintere, arbejdsstationer og specialiserede farveprinter enheder til enhver type bruger. I 2003 blev Olivetti en del af Telecom Italien.

 

Vi kan også levere en farveprinter fra OKI. Det japanske firma designer kompakte kopimaskiner, der er velegnede til mindre virksomheder og små kontormiljøer. OKI er ligesom Olivetti kendt for sine multifunktionelle løsninger.

 

Lynhurtig service
Ønsker du en brugt farveprinter, har vi altid tidssvarende løsninger på lager. Vi kan tilgodese ethvert behov, og vi sikrer, at din virksomhed får den optimale løsning.

Vi sørger for, at du får leveret en farveprinter, så nuværende og fremtidige arbejdsgange effektiviseres uden at virke som et forstyrrende element i det daglige. Vores erfarne medarbejdere sikrer dig support og teknisk assistance – ved driftsstop tilbyder vi landsdækkende service indenfor kun seks arbejdstimer. Komponenterne er langtidsholdbare, så du minimerer risikoen for forstyrrende nedbrud og kan bevare din effektivitet og produktivitet året rundt. 

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 

(+45) 78 10 77 00
COPYCOLOR@COPYCOLOR.DK
CVR 39359057

Nordic dealer 2019 copycolor

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 (+45) 78 10 77 00

 COPYCOLOR@COPYCOLOR.DK

 CVR 39359057

 

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn