Kundelogin  Fjernsupport  Kontakt


Service / Tonerbestilling


 

Farvekopimaskiner


Ventetiden er slut
Den tid er forbi, hvor man skulle finde sig i langsomme sort/hvide kopier. Med farvekopimaskiner fra Copycolor får du høj hastighed og klare farver i ét kompakt system.

Farvekopimaskiner har to hastigheder, der måles i sider pr. minut (ppm); én hastighed for sort/
hvid kopier og én for farvekopier. De hurtigste farvekopimaskiner fra Olivetti scanner 78 ark i minuttet og printer/kopierer 50 sider i minuttet. Det sparer mange minutters ventetid i kopirummet.

 

Stort udvalg i farvekopimaskiner
Det er vigtigt at analysere sit dokumentbehov, inden man investerer i farvekopimaskiner. Nogle farvekopimaskiner tillader kun at printe fra en PC eller bærbar computer, mens andre giver mulighed for at printe fra kamera, telefon, PDA eller et hukommelseskort. Moderne sikkerhedsforanstaltninger gør, at man kan printe og kopiere fortroligt materiale.

Nogle farvekopimaskiner er bare farvekopimaskiner, mens andre er multifunktionelle maskiner, der også kan printe, scanne og faxe. Multifunktionelle farvekopimaskiner er ikke voldsomt meget dyrere, end de enheder, der kun kan én ting. Men man skal selvfølgelig ikke købe noget, man ikke har brug for.

 

Farvekopimaskiner fra OKI og Olivetti

Hos Copycolor anbefaler vi farvekopimaskiner fra japanske OKI og italienske Olivetti.

Som den første printerproducent på markedet gav OKI i 2003 mulighed for at opgradere farveprintere til professionelle farvekopimaskiner. Det gav selv mindre virksomheder mulighed for at få farvekopimaskiner med indbygget printer og skanner i høj kvalitet for små 10.000 kr. Dengang kostede de mindste farvekopimaskiner 40.000-50.000 kroner.

 

OKIs farvekopimaskiner er især målrettet kontormiljøer i mindre og mellemstore virksomheder. Dokumenthåndteringssystemet gør farvekopimaskiner fra OKI i stand til at skanne dokumenter til e-mail, fax, udskrivning og arkivering. Det er muligt at redigere skannede dokumenter og billeder.

 

Olivetti, der har produceret skrivemaskiner siden 1908, er verdensberømt for sit lækre design. Udover farvekopimaskiner, fremstiller Telecom-selskabet computere, faxmaskiner, ink-jet printere, kasseapparater, lommeregnere og meget mere.

De kompakte farvekopimaskiner fra Olivetti er designet til at give små kontormiljøer alle de nødvendige funktioner: kopiering, print, scan, fax. 

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 

(+45) 78 10 77 00
COPYCOLOR@COPYCOLOR.DK
CVR 39359057

Nordic dealer 2019 copycolor

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 (+45) 78 10 77 00

 COPYCOLOR@COPYCOLOR.DK

 CVR 39359057

 

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn