Kundelogin  Fjernsupport  Kontakt


SORTIMENT


 

Brugt marked


Spar penge med en brugt kopimaskine, printer eller plotter 

 

Brugte kopimaskiner
Brugte printere

 

Brugte plottere

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Leder du og din virksomhed efter en billig kopimaskine, printer eller plotter i god kvalitet?

Så er du kommet til den helt rigtige leverandør...

Copycolor er det sikre valg når du skal bruge en billig maskine i anskaffelse og drift. Uanset om valget falder på leje eller køb, har vi altid en billig kopimaskine, printer eller plotter parat. 

Vi vurderer i fællesskab jeres behov og ønsker, og finder frem til en billig kopimaskine, printer eller plotter, der er som skrædderstyet til jer. 

 

Der vil altid ligge fordele i at købe en brugt og billig kopimaskine gennem Copycolor. Ud over den bedste pris for højkvalitetsmaskiner, har vi altid et kæmpe udvalg, med maskiner til enhver smag og til ethvert behov.
 

Det kan være svært at få overblik over den totale økonomi ved anskaffelse af enten brugt kopimaskine, printer eller plotter.  Mange forhold kan have indflydelse på bundlinjen. Uanset hvilken løsning, du vælger, gælder det om at opnå maksimal produktivitet og minimale driftsomkostninger. Når vores kunder sælger brugte kopimaskiner til en nedskrevet pris, er det ikke fordi de er forældede, men fordi der er opstået ny behov. Antallet af medarbejdere har f.eks. stor betydning for de krav, der stilles til maskinen.

 

Såvel vores nye som brugte kopimaskiner og printere er effektive, pålidelige, pladsbesparende og brugervenlige. Komponenterne i vores modeller er langtidsholdbare, hvilket minimerer risikoen for driftsstop. Vi sikrer også, at vores brugte kopimaskiner og printere er kompatible med alle de gængse styresystemer.

Når du investerer i en brugt og billig kopimaskine hos Copycolor, er der naturligvis altid en lang garanti med i købet. Du kan også vælge vores billige serviceløsninger, således du ikke fremover skal tænke på toner og driftsproblemer. Vi sørger for at maskinen kører som den skal – hele tiden.

 

BREDT UDVALG AF HØJ KVALITET OG EFFEKTIVITET

Vi har flere multifunktionelle løsninger på lager. Selv en brugt farveprinter fra TA Triumph-Adler, Olivetti eller OKI kan give professionelle og små kontormiljøer alle de nødvendige funktioner.

 

TA Triumph-Adler er kendt moderne kontormaskiner som laserprintere, kopimaskiner, faxe og multifunktionsprintere, kendetegnet ved høj kvalitet, lang levetid og driftssikkerhed. Med en brugt Olivetti farveprinter får du høj kvalitet og effektivitet uanset branche. En multifunktionel brugt printer fra Olivetti samler kopiering, print, scan og fax i én pladsbesparende løsning. Olivetti er kendt for sine specialiserede løsninger til finanssektoren; kasseprintere, arbejdsstationer og specialiserede enheder til alle slags brugere.

 

Vi kan også levere en brugt farveprinter fra OKI, der ligesom Olivetti er kendt for sine multifunktionelle og kompakte løsninger. Både Olivetti og OKI har over 100 års erfaring med design og produktion af dokumentløsninger. Med en brugt printer fra japanske OKI får du en pålidelig, kompakt og fleksibel løsning, der egner sig til små og mellemstore kontormiljøer. Modellerne fra OKI er tilpasset alt fra 1 til 30 brugere.

 

GENBRUG AF TONERPATRONER

OKI er også kendt for sin indsamlings- og genbrugsplan, der gavner miljøet. Når du returnerer dine brugte tonerpatroner, spares genbrugsstationerne for ekstra affald.

 

OKI donerer en sum til Red Barnet for hvert ton forbrugsstoffer, de genanvender. Når man afleverer brugte tonerpatroner, kan man benytte OKIs returkasse. Man kan også, portofrit, returnere de tomme tonerpatroner i de nyere tonerpatroners emballage. Ved at tape papkasserne sammen, kan flere tonerpatroner returneres samlet.

 

 

COPYCOLOR TRYGHEDSGARANTI 

  •  Vi sikrer, at din virksomhed får den optimale løsning, der effektiviserer nuværende og fremtidige arbejdsgange uden at virke som et forstyrrende element i jeres dagligdag. 
  • Vi ombytter brugte kopimaskiner uden diskussion indenfor de første tre måneder, hvis du ikke er tilfreds.
  • Vores erfarne medarbejdere yder løbende support og teknisk assistance, og ved driftsstop tilbyder vi landsdækkende service indenfor kun seks arbejdstimer. Komponenterne er langtidsholdbare, så du minimerer risikoen for forstyrrende driftsstop med en brugt farveprinter fra Copycolor.

 

LÆS MERE OM COPYCOLORS TRYGHEDSGARANTI 

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 

(+45) 78 10 77 00
[email protected]
CVR 39359057

Nordic dealer 2019 copycolor

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 (+45) 78 10 77 00

 [email protected]

 CVR 39359057

 

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn