Kundelogin  Fjernsupport  Kontakt


Service / Tonerbestilling


 

Brugte kopimaskiner


Pålidelige brugte kopimaskiner
Copycolor tilbyder brugte kopimaskiner, printere og multifunktionsmaskiner. Vi ombytter brugte kopimaskiner uden diskussion indenfor de første tre måneder, hvis du ikke er tilfreds.

 

Vi sælger kun tidssvarende modeller. Når vores kunder sælger brugte kopimaskiner til en nedskrevet pris, er det ikke fordi de er forældede, men fordi der er opstået ny behov. Antallet af medarbejdere har f.eks. stor betydning for de krav, der stilles til maskinen.

Såvel vores nye som brugte kopimaskiner er effektive, pålidelige, pladsbesparende og brugervenlige. Komponenterne i vores modeller er langtidsholdbare, hvilket minimerer risikoen for driftsstop. Vi sikrer også, at vores brugte kopimaskiner er kompatible med alle de gængse styresystemer.

 

Brugte kopimaskiner fra OKI og Olivetti

Vi har altid brugte kopimaskiner på lager. Hos os finder du brugte kopimaskiner fra især Olivetti og OKI.

OKI har over 125 års erfaring i at udvikle, producere og, via forhandlere, markedsføre og supportere dokumentløsninger til professionelle brugere. Japanske OKI fabrikerer solide og kompakte kopimaskiner, der er velegnede til mindre virksomheder og små kontormiljøer. OKI er kendt for sine multifunktionelle løsninger til små arbejdsgrupper. Med en OKI maskine får du alle kernefunktioner i én kompakt model: Udskrivning, kopiering, scanning og fax.

Olivetti er et italiensk firma, der har produceret skrivemaskiner siden 1908 og er verdensberømt for sit lækre design. I 2003 blev Olivetti en del af Telecom Italien. Olivetti leverer i dag computere, herunder tablets, multifunktionelle printere og kopimaskiner, faxmaskiner og ink-jet printere, kasseapparater, lommeregnere og meget mere. Ligesom for OKI samler vores brugte kopimaskiner fra Olivetti kopiering, print, scan, fax i én strømlinet løsning.

 

Spar penge på brugte kopimaskiner
Det kan være svært at få det totale overblik over økonomien ved investering i dokumentløsninger. Behovene ændrer sig hurtigt, og det gør teknologien også. I mange tilfælde vil du kunne spare mange penge ved at købe brugte kopimaskiner. Uanset hvilken løsning, du vælger, gælder det om at opnå maksimal produktivitet og minimale driftsomkostninger. 

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 

(+45) 78 10 77 00
COPYCOLOR@COPYCOLOR.DK
CVR 39359057

Nordic dealer 2019 copycolor

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 (+45) 78 10 77 00

 COPYCOLOR@COPYCOLOR.DK

 CVR 39359057

 

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn